Nea Radio

Tilbake til nettavisen

Kommunal informasjon

Send inn informasjon

Drømmestipendet 2021

Selbu/Tydal - 08.10.2020 kl 14:00 - 30.12.2020 kl 23:05

Søknadsportalen for Drømmestipendet 2021 er nå åpen! Drømmestipendet består av 50 stipend à 30 000kr.

Hvem kan søke?
Unge kunst- og kulturutøvere mellom 18 og 25 år.
For å kunne søke Drømmestipendet 2021, må en være født tidligst 1. januar 1995 og senest 31. desember 2002.

Hvordan søker jeg på Drømmestipendet?
Du benytter en egen søknadsportal. Denne åpner 1. oktober 2020. For å søke må du oppgi oppvekstkommune din, det vil si kommunen du hadde mest med å gjøre fram til du fylte 16 år.
https://www.drommestipendet.no/for-sokere/

Ta kontakt med Ivar Aas, rektor Selbu kulturskole hvis du trenger hjelp til søknaden.

Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom

Selbu/Tydal - 23.11.2020 kl 00:00 - 04.12.2020 kl 23:00

I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021 er det satt av om lag 360 millioner kroner til "Nasjonal tilskuddsordning for å ink-ludere barn og unge". Inntil 20 millioner kroner er satt av til ut-prøving av metoder/arbeidsmodeller og koordinering av samar-beidet mellom tjenester. Målet med tilskuddsordningen er å motvirke og/eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom.
Hva kan man søke om tilskudd til og hvem kan søke?
Det kan søkes om tilskudd til tre ulike tiltakstyper:
 Ordinære tiltak: deltakelse i kultur-, fritids- og ferieaktivi-teter og deltakelse på alternative mestringsarenaer. Offentlige instanser, frivillige organisasjoner og private aktører kan søke om tilskudd.
 Utprøving av metoder/arbeidsmodeller for å inkludere barn og ungdom som er berørt av fattigdomsproble-mer. Kommuner, frivillige organisasjoner og private aktører kan søke om tilskudd.
 Koordinering av samarbeidet mellom tjenester samt til-rettelegging og organisering av samarbeid mellom kommunen, frivillig og privat sektor. Kommuner kan søke om tilskudd.
Søknadsfrist er 04.12.20.
Mer info og søknadsskjema finner du på https://bufdir.no/Tilskudd/Soke_om_tilskudd/Barn_og_ungdom/lavinntekt/. Spørsmål kan rettes til
Tove.Storhaug@selbu.kommune.no, tlf. 957 88 063.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...