Nea Radio

Tilbake til nettavisen

Kommunal informasjon

Send inn informasjon

Høring og offentlig ettersyn - Reguleringsplan Sentrum

Selbu/Tydal - 13.03.2020 kl 10:00 - 22.04.2020 kl 00:00

Jf. plan- og bygningsloven §12-10 og §5-2 legges forslag til detaljregulering for Sentrum Vest ut på høring og offentlig ettersyn. Dette er i tråd med Det faste utvalg for plansaker sitt vedtak etter 1.gangs behandling, 12.02.2020, sak PS 10/20. Planforsla-get berører eiendommene gnr./bnr. 64/1 og 65/13.
Planforslaget med bestemmelser, plankart, planbeskrivelse og andre sentrale dokumenter er tilgjengelige på kommunens hjemmeside www.selbu.kommune.no, under fanen «Høring og offentlig ettersyn». Dokumentene er også tilgjengelige på servicetorget på rådhuset.

Høringsuttalelser sendes på e-post til postmottak@selbu.kommune.no, eller til Selbu kommune, avd. Plan, areal og teknikk, Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Frist for oversendelse av høringsuttalelse til planforslaget er 21.04.2020.

Kunngjøring av vedtatte reguleringsplaner

Selbu/Tydal - 13.03.2020 kl 10:00 - 07.04.2020 kl 00:00

Jf. plan- og bygningsloven § 12-12 kunngjøres herved kommu-nestyrets sluttvedtak av reguleringsplaner. Reguleringsplanene hyttefelt Kyllo Vestre (PlanID 2018-000-3, sak 14/20), hyttefelt Foss-Ola-Bekken (PlanID 2018-000-1, sak 16/20) og hyttefelt Skjeftesosen II (PlanID 2018-000-6, sak 15/20) ble vedtatt av Selbu kommunestyre 02.03.2020. Reguleringsplanene med tilhørende dokumenter er tilgjengelige på kommunens hjem-meside www.selbu.kommune.no, under fanen «Kunngjøringer».

Iht. forvaltningsloven kapittel VI kan vedtakene påklages. Klagefris-ten settes til 06.04.2020. Klagen må begrunnes og nevne det vedta-ket det klages over. Klagen sendes på e-post til postmot-tak@selbu.kommune.no, eller til Selbu kommune, avd. Plan, areal og teknikk, Gjelbakken 15, 7580 Selbu.

Nasjonal dugnad - Tydal frivilligsentral

Selbu/Tydal - 18.03.2020 kl 00:00 - 01.04.2020 kl 00:00

«Nasjonal dugnad er i gang»

Nå støtter vi og hjelper hverandre!

Vi opplever en annerledes og merkelig hverdag for tiden. Nå er det viktig at vi tar vare på oss selv, men at vi også tenker på hverandre.
Trenger du hjelp til innkjøp/levering av varer, at noen bærer inn ved for deg, måker snø eller tar inn posten? Kanskje har du behov for å snakke med noen og ønsker at noen ringer deg for en prat?
Tydal Frivilligsentral tar imot henvendelser av alle slag og vil koordinere behovene som måtte oppstå. Kanskje du også har anledning til å bistå som frivillig? Ta kontakt med Oddveig M. Rotvold på tlf. 957 32 313.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...