Kommunal informasjon

Send inn informasjon

Åpningstider Røros bibliotek

Selbu/Tydal - 16.08.2021 kl 00:00 - 23.12.2021 kl 00:00

Åpningstider ved biblioteket:
Fra mandag 16. august har biblioteket åpent igjen til ordinære tider:
Mandag og onsdag 14.00 – 19.00
Tirsdag og torsdag 11.00 – 16.00
Fredag 12.00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 14.00

ALLEMED-dugnad

Selbu/Tydal - 08.09.2021 kl 00:00 - 27.09.2021 kl 17:30

Alle barn har rett til en god oppvekst med en meningsfull fritid der de opplever mestring, fellesskap og møter venner.
Dessverre opplever stadig flere barn å ikke kunne delta på fritidsaktiviteter og bli stående på sidelinjen på grunn av ulike barrierer.
Skal alle våre barn få oppfylt retten til lek og fritid, må vi legge våre gode krefter sammen.
Frivilligheten og kommunen er begge lokale miljøbyggere, og gjennom å samarbeide kan vi gjøre en forskjell for våre barn.
Tydal kommune inviterer deg med på en dugnad, som kan bidra til at alle barn og unge får en mulighet til å delta på fritidsaktiviteter.
I dugnaden bruker vi dialogverktøyet ALLEMED for å skape diskusjon, bevissthet og finne løsninger. Les mer på: www.allemed.no
Tid og sted: mandag 27. september kl. 17.30 – 20.30 i Tydal kulturhus.
Påmelding innen 13. september til Tove.Storhaug@selbu.kommune.no

Åpent folkemøte revidering konsesjonsvilkår for Neavass

Selbu/Tydal - 08.09.2021 kl 11:00 - 22.09.2021 kl 18:00

Åpent folkemøte angående revidering av konsesjonsvilkår for Neavassdraget
Tydal kommune inviterer til åpent folkemøte vedrørende revidering av konsesjonsvilkår for Neavassdraget onsdag 22. september kl. 18.00 i Tydal kulturhus.
Tema for møtet vil bli informasjon om gjeldende vilkår, avklaringer rundt hva som er oppe til revidering, samt videre saksgang.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...