ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Rørosing på NRK i kveld:

Milda Marina mot Norge

I kveld skal Milda Marina Søberg Haugen fra Røros kjempe mot Norge i beste sendetid på NRK. Foto: Privat

Milda Marina Søberg Haugen (20) fra Røros skal i kveld kjempe mot resten av Norge i "Alle mot 1" på NRK.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2021 kl 21:48

ANNONSE
Annonse

Lørdag kveld skal 20-åringen fra Røros som er på UNG landslaget i skyting kjempe mot resten av Norge i beste sendetid på NRK.
Programmet som ledes av Selda Ekiz og Ole Rolfsrud, og går ut på at deltageren skal konkurrere mot resten av Norge, hvor det hele handler om å gjette nærmest fasiten på åtte ulike eksperimenter.

100 000 kroner

I de første sju eksperimentene kjempes det om 5 000 - 30 000 kroner, hvor den som er nærmest fasit får med seg pengene inn i sin premiepott. Snittet av svarene som kommer inn fra seerne via Alle mot 1-appen, er det som utgjør Norges
Vinner av den siste oppgaven vinner det som er i sin premiepott. Dersom Norge vinner, trekkes det ut en tilfeldig person som har spilt i appen. Med fullklaff kan Milda Marina vinne hele 100 000 kroner.

- Nervene er på plass nå, rett før vertfall. Tanken på at det er i beste sendetid er veldig gøy, men det kjennes godt på pulsen nå når klokka begynner å nærme seg, skriver Milda Marina til Nea Radio et par timer før sending.

Milda Marina har i alt tre hjelpemiddel å benytte seg av. Et vennepanel, et kjendispanel og hjemkommunen Røros. Dersom Milda Marina ønsker hjelp fra Røros, vil hun kunne se snittet til de på Røros som har spilt i appen.

- De jeg har med meg er kjæresten min Vegard, samboer Martin og venninne Johanna, skriver Milda Marina.

Du kan se Milda Marina kjempe mot resten av Norge fra kl. 19:50 på NRK.

Oppdatering: Milda Marina vant 57 000 kroner.

Nøkkelord

ANNONSE