Nea Radio

Rørosing på NRK i kveld:

Milda Marina mot Norge

I kveld skal Milda Marina Søberg Haugen fra Røros kjempe mot Norge i beste sendetid på NRK. Foto: Privat

Milda Marina Søberg Haugen (20) fra Røros skal i kveld kjempe mot resten av Norge i "Alle mot 1" på NRK.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2021 kl 21:48

Lørdag kveld skal 20-åringen fra Røros som er på UNG landslaget i skyting kjempe mot resten av Norge i beste sendetid på NRK.
Programmet som ledes av Selda Ekiz og Ole Rolfsrud, og går ut på at deltageren skal konkurrere mot resten av Norge, hvor det hele handler om å gjette nærmest fasiten på åtte ulike eksperimenter.

100 000 kroner

I de første sju eksperimentene kjempes det om 5 000 - 30 000 kroner, hvor den som er nærmest fasit får med seg pengene inn i sin premiepott. Snittet av svarene som kommer inn fra seerne via Alle mot 1-appen, er det som utgjør Norges
Vinner av den siste oppgaven vinner det som er i sin premiepott. Dersom Norge vinner, trekkes det ut en tilfeldig person som har spilt i appen. Med fullklaff kan Milda Marina vinne hele 100 000 kroner.

- Nervene er på plass nå, rett før vertfall. Tanken på at det er i beste sendetid er veldig gøy, men det kjennes godt på pulsen nå når klokka begynner å nærme seg, skriver Milda Marina til Nea Radio et par timer før sending.

Milda Marina har i alt tre hjelpemiddel å benytte seg av. Et vennepanel, et kjendispanel og hjemkommunen Røros. Dersom Milda Marina ønsker hjelp fra Røros, vil hun kunne se snittet til de på Røros som har spilt i appen.

- De jeg har med meg er kjæresten min Vegard, samboer Martin og venninne Johanna, skriver Milda Marina.

Du kan se Milda Marina kjempe mot resten av Norge fra kl. 19:50 på NRK.

Oppdatering: Milda Marina vant 57 000 kroner.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...