Nea Radio

Midtbaneduo fra Glimt til Blink

Kommer til Blink: Adab Abadala Hussein (18) og Ask Tjærandsen Skau (19) tar turen fra suksesslaget Bodø/Glimt til Stjørdal. Foto: Stjørdals-Blink

Adab Abadala Hussein (18) og Ask Tjærandsen Skau (19) fra Bodø/Glimt kommer på lån til Stjørdals-Blink Fotball ut 2020-sesongen. Begge er del av suksesslagets A-stall.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2020 kl 13:17

Det kommer frem i en pressemelding fra Stjørdals-Blink torsdag ettermiddag.

Adan har vært på benk i seks eliteseriekamper for de suverene serielederne og fått ett innhopp. Han har videre landskamper på G17 og G18-nivå. Han kom til Bodø/Glimt i 2017 fra Luna, tilhørende i Straumsjøen, Bø i Nordland.

Ask har vært med i kamptropp i eliteserien 5 ganger denne sesongen og vært utpå i en kamp. Hans moderklubb er Grand Bodø. Begge fikk sin debut mot Start.

Begge to spiller fortrinnsvis på midtbanen. Begge to kommer gjennom den nasjonale utlånsordningen for spillere under 22 år.

– Det er to gutter som har stått på og hatt bra framgang i år. Men uten en kamparena er det vanskelig å være i en konkurransesituasjon. Derfor er det kjempeviktig for de å dra en plass for å få spille. De kommer til et lag på bra nivå, som har spilt meget godt i år, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Avisa Nordland.

For Stjørdalslaget er det fint å få inn en reserveløsning på midtbanen.

– Vi har mange skader på midtbanen, og vi trenger ekstra backup. Vi håper både Adan og Ask skal gjøre oss enda bedre, sier sportslig ansvarlig for a-laget i Stjørdals-Blink, Petter Holltrø til Bladet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...