ANNONSE
Annonse
Nea Radio

MGPjr: Spenninga stiger

CAOS: Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik, Christina Hilmo Aasen og Oda Marlene Valli. Foto: Tonje Bergmo, NRK

I kveld braker det løs i Telenor Arena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag kveld braker det løs i Telenor Arena. Aldri har så mange sendt inn sine bidrag som i år, og blant over 1.800 bidrag er det ti som er plukket ut til finalen lørdag kveld. Telenor Arena har plass til 15.000 tilskuere, og finalen sendes på NRK1 klokka 19.30.

Finalister fra Trøndelag

Blant årets ti finalister finner vi fire deltagere fra Trøndelag; Alfred fra Trondheim og CAOS fra Selbu.

Alfred Aasland Larsen (13) deltar med låten «Du e så fin», som er en kjærlighetssang. CAOS består av jentene Christina Hilmo Aasen (12), Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik (12) og Oda Marlene Valli (11). De deltar med låten «Aldri gi opp», en sang som håper å gi unge bedre selvtillit.

Heiagjeng

Både Alfred og CAOS har en stor heiagjeng blant publikum i Telenor Arena, i tillegg til alle seere som sitter hjemme i Trøndelag og ellers i Norge.

ALFRED: Alfred Aasland Larsen (13) deltar med låten «Du e så fin». Foto: Tonje Bergmo, NRK

Finale

Deltagerne har fått på både sminke og kostymer, og er snart klar for generalprøve. Nervene virker til å være under kontroll, og alt ligger til rette for en bra kveld i Telenor Arena.

Da gjenstår det bare å finne plassen sin, om det er på scenen, blant publikum eller foran TV-skjermen. Vi heier på deltagerne fra Trøndelag i kveld!

Hør intervju med CAOS og Alfred.Intervjuer: Marthe GræsliFoto: Tonje Bergmo, NRK

Nøkkelord

ANNONSE