Nea Radio

MGPjr: Spenninga stiger

CAOS: Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik, Christina Hilmo Aasen og Oda Marlene Valli. Foto: Tonje Bergmo, NRK

I kveld braker det løs i Telenor Arena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag kveld braker det løs i Telenor Arena. Aldri har så mange sendt inn sine bidrag som i år, og blant over 1.800 bidrag er det ti som er plukket ut til finalen lørdag kveld. Telenor Arena har plass til 15.000 tilskuere, og finalen sendes på NRK1 klokka 19.30.

Finalister fra Trøndelag

Blant årets ti finalister finner vi fire deltagere fra Trøndelag; Alfred fra Trondheim og CAOS fra Selbu.

Alfred Aasland Larsen (13) deltar med låten «Du e så fin», som er en kjærlighetssang. CAOS består av jentene Christina Hilmo Aasen (12), Ariel Aiilis Hammerhaug Storvik (12) og Oda Marlene Valli (11). De deltar med låten «Aldri gi opp», en sang som håper å gi unge bedre selvtillit.

Heiagjeng

Både Alfred og CAOS har en stor heiagjeng blant publikum i Telenor Arena, i tillegg til alle seere som sitter hjemme i Trøndelag og ellers i Norge.

ALFRED: Alfred Aasland Larsen (13) deltar med låten «Du e så fin». Foto: Tonje Bergmo, NRK

Finale

Deltagerne har fått på både sminke og kostymer, og er snart klar for generalprøve. Nervene virker til å være under kontroll, og alt ligger til rette for en bra kveld i Telenor Arena.

Da gjenstår det bare å finne plassen sin, om det er på scenen, blant publikum eller foran TV-skjermen. Vi heier på deltagerne fra Trøndelag i kveld!

Hør intervju med CAOS og Alfred.Intervjuer: Marthe GræsliFoto: Tonje Bergmo, NRK

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...