Nea Radio

Med ny musikk til Selbu

Foto: Vassendgutane

Den gule, lett gjenkjennbare bussen ruller landet rundt hele sommeren, og de har med seg ny musikk når de i kveld entrer scenen i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.07.2019 kl 22:03

Det har gått 23 år siden oppstarten i 1996, og siden den gang har det blitt ni album med ærlige tekster og melodier som publikum trykker til sitt hjerte.

Produktiv sommer

I fjor kom albumet "Du & ej & metoo" med den omdiskuterte låta "Metoo" som plateselskapet Tylden ikke ville gi ut, noe som resulterte i at Vassendgutane ga ut låta på egen hånd til stor suksess.

På juni i år kom låta "Skaldyrfest" og tidligere denne uka slapp de låta "Sånn so det va før" som er et nostalgisk tilbakeblikk på ungdomstida med råning i både Granada og Opel Commodore. Gutta i bandet tror "Sånn so det va før" blir godt mottatt av publikum og har fått gode tilbakemeldinger på den. Låta er i god, gjenkjennbar vassend-stil, og er skrevet av duoen Bjørn Dalene og vokalist Arthur Johan Bjørdal som også er opphavet til suksesslåta "Granada" som ble utgitt i 2005. Bandet er ett av få band som har to vokalister, i tillegg til Arthur Johan Bjørdal er også Sindre Aam både vokalist og låtskriver, og det var han som skrev teksten til "Ungkar med dobbelseng".

Coverbilde til den nyeste låta "Sånn so det va før" Foto: Vassendgutane

Sommerfæstivalen i Selbu

Lørdag kveld klokken 23 entrer bandet scenen på Årsøya i Selbu etter en lang kjøretur fra Breim i Sogn og Fjordane, hvor de spilte fredag kveld. Det er ikke første gangen de tar turen til Selbu, og de ser som alltid frem til en god fest når de tar turen til Trøndelag. De avslutter årets utgave av Sommerfæstivalen i Selbu, hvor Beist og Dirty Deeds også spiller lørdag kveld.

Nea radio møtte Vassendgutane da de var på tur til Selbu, og i avspilleren under kan du høre intervjuet med Sindre Aam og Arthur Johan Bjørdal.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...