Nea Radio

Kristin og Tea

Med mamma på laget

PÅ SAMME LAG: Mor Kristin Bendos og datter Tea Trondsetås. Foto: Per Magne Moan

Mor og datter har suksess på håndballbanen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2019 kl 01:54

Ålens damelag i håndball har i flere år gått fra seier til seier og ligger i dag helt i toppen av 4. divisjon.

Laget består av spillere fra junior til godt over 40.

Blant de med mest erfaring er Kristin Bendos, som synes det fremdeles er veldig moro å spille håndball.

– Det er jo artig når vi spiller så bra sammen, sier hun og innrømmer at hun har vært heldig som har unngått skader opp gjennom årene, noe hun mener skyldes at hun har drevet med mange forskjellige typer idrett.

Hun trekker fram lagspillet, tempoet og at hun rett og slett er glad i håndball, som de viktigste årsakene til at hun er med på dette.

Går i arv

Interessen for håndball ser ut til å ha smittet over på resten av familien også og døtrene spiller alle på aldersbestemte lag. Det vil si, den eldste av dem, Tea, var blant spillerne som kom inn på seniorlaget nå i høst og som klarte overgangen svært godt.

Tea er blant spillerne på Ålen som scorer flest mål og trener Mats Sigvartsen har tidligere sagt til Nea Radio at disse spillerne tilfører laget mye gjennom hurtighet og stor spilleforståelse.

Side ved side i ålens forsvar. Foto: Per Magne Moan

Ved flere anledninger denne høsten har mor og datter spilt samtidig på laget, nå sist under lørdagens kamp mot Svorkmo, der Tea nok en gang ble blant toppscorerne.

Hun synes det er helt greit å spille på samme lag som opphavet og innrømmer også at hun av og til kan finne på å rope "mamma" til Kristin.

Scootercross

Lørdag hadde Tea ekstra grunn til å smile bredt for bare timer tidligere så hadde kjæresten, Elias Ishoel, bevist at han fortjener tittelen verdens beste snøscooterkjører, etter å ha vunnet den første runden i den amerikanske snøscootercross-serien.

Hun innrømmer at det hadde vært fint om Elias satt på tribunen i Hovet også. Hun planlegger amerikatur i vinterferien.

Kristin har to døtre til, som begge spiller på aldersbestemte lag. Men hun sier at det er liten sjanse for at hun fortsetter med håndball på dette nivået til de også blir seniorspillere.

Hør intervju med Kristin og Tea her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...