ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Kristin og Tea

Med mamma på laget

PÅ SAMME LAG: Mor Kristin Bendos og datter Tea Trondsetås. Foto: Per Magne Moan

Mor og datter har suksess på håndballbanen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2019 kl 01:54

ANNONSE
Annonse

Ålens damelag i håndball har i flere år gått fra seier til seier og ligger i dag helt i toppen av 4. divisjon.

Laget består av spillere fra junior til godt over 40.

Blant de med mest erfaring er Kristin Bendos, som synes det fremdeles er veldig moro å spille håndball.

– Det er jo artig når vi spiller så bra sammen, sier hun og innrømmer at hun har vært heldig som har unngått skader opp gjennom årene, noe hun mener skyldes at hun har drevet med mange forskjellige typer idrett.

Hun trekker fram lagspillet, tempoet og at hun rett og slett er glad i håndball, som de viktigste årsakene til at hun er med på dette.

Går i arv

Interessen for håndball ser ut til å ha smittet over på resten av familien også og døtrene spiller alle på aldersbestemte lag. Det vil si, den eldste av dem, Tea, var blant spillerne som kom inn på seniorlaget nå i høst og som klarte overgangen svært godt.

Tea er blant spillerne på Ålen som scorer flest mål og trener Mats Sigvartsen har tidligere sagt til Nea Radio at disse spillerne tilfører laget mye gjennom hurtighet og stor spilleforståelse.

Side ved side i ålens forsvar. Foto: Per Magne Moan

Ved flere anledninger denne høsten har mor og datter spilt samtidig på laget, nå sist under lørdagens kamp mot Svorkmo, der Tea nok en gang ble blant toppscorerne.

Hun synes det er helt greit å spille på samme lag som opphavet og innrømmer også at hun av og til kan finne på å rope "mamma" til Kristin.

Scootercross

Lørdag hadde Tea ekstra grunn til å smile bredt for bare timer tidligere så hadde kjæresten, Elias Ishoel, bevist at han fortjener tittelen verdens beste snøscooterkjører, etter å ha vunnet den første runden i den amerikanske snøscootercross-serien.

Hun innrømmer at det hadde vært fint om Elias satt på tribunen i Hovet også. Hun planlegger amerikatur i vinterferien.

Kristin har to døtre til, som begge spiller på aldersbestemte lag. Men hun sier at det er liten sjanse for at hun fortsetter med håndball på dette nivået til de også blir seniorspillere.

Hør intervju med Kristin og Tea her:

ANNONSE