Nea Radio

Malvik Senterparti:

May Britt Kjelsaas er ny leder

Påtroppende: May Britt Kjelsaas er ny leder i Malvik Senterparti. Foto: Malvik kommune

Årsmøtet i Malvik Senterparti valgte mandag May Britt Kjelsaas (52) til ny leder i Malvik senterparti.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– May Britt Kjelsaas har gjort en lynkarriere i Senterpartiet etter at hun ble rekruttert til å stå på Sp-lista ved kommunevalget i 2019, melder partiet.

– Som kjent gjorde Senterpartiet et brakvalg og May Britt føk rett inn i kommunestyret. Der er hun leder av utvalg for helse og velferd. Hun er oppnevnt av kommunestyret til styret i Jøssåsen Landsby, og sitter i Vannregionutvalget.

May Britt er utdanna biolog med ferskvannsøkologi som spesialfelt. Likevel er det medisin og helse hun steller med i yrkeslivet. Nå som seniorrådgiver og fagkoordinator i Helse Midt-Norge.

Opprinnelig er May Britt Lånkbygg, men har bodd på Vikhammeråsen i 20 år. Der bor hun sammen med mann og to barn, eller rettere sagt ungdommer. Dessuten har hun en hund som hun gjerne drar med seg ut på tur. Skogturer er May Britts favorittfritidssyssel.

– Min politiske visjon er enkel, sier May Britt. Jeg vil arbeide for at Malvik fortsatt skal være et fantastisk sted å bo. Jeg ser fram til å lede et engasjert senterpartilag som deler denne visjonen med meg.

Mari Bjørnstad fortsetter som nestleder. Ida Vetleseter Bøe, Thorbjørn Normann, Hans Olav Staven, Lorents Teigen, Torkel Ystgaard, samt gruppeleder Ketil Sivertsen utgjør det øvrige styret.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...