Nea Radio

Matoma til Nobels Fredspriskonsert

FREDSPRISKONSERTEN: Matoma er klar for Nobels Fredspriskonsert i Oslo 11. desember. Bildet er fra en konsert på Lillehammer. Foto: Martin_Litwicki/Fredspriskonserten

Norske Matoma er nå bekreftet klar til den 24. Nobels Fredspriskonsert i Oslo 11. desember. Tidligere er John Legend, Zara Larsson, Alan Walker og Sigrid bekreftet til Telenor Arena, og flere artister vil bli annonsert framover, lover arrangøren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En ny norsk toppartist er altså klar for fredspriskonserten i Oslo: Matoma.

Med millioner av streams og utsolgte konserter verden over har den norske stjerne-DJ og produsenten Matoma i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene i norsk musikkbransje. Mandag ble han også bekreftet til den 24. Nobel fredspriskonsert i Telenor Arena den 11. desember. Her skal han opptre til ære for årets fredsprisvinner ICAN, som er tildelt prisen for sitt arbeid med å påpeke de katastrofale humanitære konsekvensene av atomvåpen og for sin innsats for å få til et traktatfestet forbud mot slike våpen. Matoma trer nå inn i et celebert selskap av en rekke store artister som har fått æren av å få hylle fredsprisvinnere gjennom årene, som Paul McCartney, Alicia Keys, Rihanna, Sting, Andrea Bocelli, Tina Turner, Ellie Goulding, Kygo, A-ha med flere. 


– Jeg er utrolig stolt og beæret av å kunne fortelle at jeg skal opptre på årets Nobels Fredspriskonsert, sier Matoma. Jeg kommer til Telenor Arena i Oslo den 11. desember med noen helt spesielle gjester, noen overraskelser, og som alltid, god stemning og kjærlighet! Fredsprisen handler om å spre kjærlighet og som dere vet har det alltid vært mitt budskap. Jeg er ydmyk og beæret av å bli invitert til å opptre på denne flotte og fantastiske konserten.

– Vi er glade for å kunne ønske Matoma velkommen til årets Nobels Fredspriskonsert, sier Odd Arvid Strømstad og Kristian Kirkvaag som er produsentene for konserten. I en periode hvor norske artister står meget sterkt internasjonalt, er det hyggelig å ønske velkommen norske Matoma som har markert seg langt utenfor våre grenser.

Verdensartist

Matoma har for lengst etablert seg på den globale musikkscenen med sitt nyskapende og tropiske lydbilde og låter som treffer millioner av lyttere. Debutalbumet "Hakuna Matoma" åpnet dører og ga artisten mulighet til å samarbeide med de aller største artistene og verdensstjerner som One Direction, Coldplay, Snoop Dogg, Jason Derulo, Jennifer Lopez, Dua Lipa og Sean Paul. Låtene har svimlende èn milliard avspillinger på Spotify alene. "Hakuna Matoma" inneholdt også Matomas to første britiske hits som begge fikk omfattende rotasjon på Radio 1. "All Night," i samarbeid med The Vamps, har solgt over 500 000 eksemplarer og er også med på deres album Night & Day. Albumet nådde førsteplass på britiske hitlister, etterfulgt av ”False Alarm” som Matoma gjorde sammen med artisten Becky Hill. Matomas stadig stigende stjernestatus vil trolig fortsette å vokse når før helga lanserte den nye singelen ”Slow”, denne gangen med Noah Cyrus på vokal. Dette er første smakebit av hans andre album "One In A Million", som har utgivelsesdato 9. mars 2018. Matoma vil presentere sitt nye album på sin kommende ”One In A Million” verdensturné i januar og sin hittil største Londonkonsert på KOKO. The One in A Million-turneen er forøvrig sertifisert av CHOOOSE, et initiativ som i samarbeid med United Nations har til hensikt å redusere det totale karbonavtrykket og skape en klimapåvirkning.

Tidligere er John Legend, Zara Larsson, Alan Walker og Sigrid bekreftet til Telenor Arena 11. desember. Flere artister vil bli annonsert i tida framover, forteller arrangøren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...