Nea Radio

Margit Elverum blir ny LS-sjef

Klar for mer: Margit Elverum er ny leder for Landsskytterstevnet i Stjørdal. Foto: Anne Gundersen/Arkiv

Margit Elverum tar over etter Tor Jakob Reitan når Stjørdal nå søker om å få arrangere Landsskytterstevnet i 2023.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Margit Elverum ble ikke så rent lite overrasket da hun fikk beskjeden om at hun var ønsket som ny sjef for Landsskytterstevnet i Stjørdal.

– Jeg ble bedt om å komme på et møte på kveldstid på Egon og var helt uforberedt på å bli spurt, ler hun.

– Jeg ble informert om at Tor Jakob skulle trekke seg tilbake og takket selvsagt ja på stående fot.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Sammensveiset

Elverum var kontoransvarlig under suksessarrangementet i sommer og kan ikke få skrytt nok av sin forgjenger.

– Tor Jakob var en fantastisk leder og jeg må si at jeg har lært mye av ham. I tillegg var det i det hele tatt et utrolig fint miljø som utviklet seg blant alle som var involverte i LS2018. Det er en uke jeg aldri kommer til å glemme.

Søknad

Stjørdal har bestemt seg for å søke om å få arrangere også det neste landsskytterstevnet som finner sted i 2023.

– Jeg tror egentlig vi allerede har lagt inn en god søknad via det flotte arrangementet vi hadde her. Men jeg regner med at både Steinkjer og Oppdal kommer til å søke så ingen ting er sikkert. Hun understreker at det fremdeles er mye å gjøre når det gjelder stevnet som var.

– Nå skal jeg først skrive en sluttrapport og så skal søknaden skrives. Deretter får vi se. Men artig er det, uansett, avslutter Margit Elverum.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...