Nea Radio

Mann siktet etter at kvinne døde i Trondheim

Foto: Joakim Halvorsen

Politiet har funnet en død kvinne i 60-årene på en privat adresse i Trondheim onsdag. En mann i 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Om mannen skal fremstilles for varetektsfengsling, blir avgjort torsdag.

– Han er siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge, sier politiadvokat Aleksander Tokle til Adresseavisen onsdag kveld.

Politiet ble varslet klokka 16.47 om at det var funnet en livløs person på stedet. Kvinnen ble erklært død på stedet like etter klokka 17.

– Det er en kjent relasjon mellom avdøde og siktede. Det var siktede selv som varslet politiet om hendelsen, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Hendelsen fant sted i et boligområde på Byåsen. Mannen har fått oppnevnt advokat Torfinn K. Svanem som forsvarer. Den siktede sitter i avhør onsdag kveld.

– Jeg er ukjent med hvordan han stiller seg til siktelsen på nåværende tidspunkt, sa Svanem til Nidaros like før klokka 20.

Ifølge politiet er alle de pårørende varslet. Trøndelag politidistrikt har ikke besvart NTBs gjentatte henvendelser.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...