Nea Radio

Malvikstien ligger fortsatt i knapp tet

Fristen for å stemme på Norges beste turrute går snart ut

Leder: Fortsatt har universelt utformede Malvikstien en knapp ledelse på Madonnastien i Eggedal. Her er Lennart Røsten( foran), Oda Radmann Larsen, Sverre Inge Ness (bak) og ordfører Ingrid Aune i farta under søndagens markering av at her skal det stemmes! Foto: Anne Gundersen

Malvikstien ligger an til å bli kåret til Norges beste turrute. Fristen går ut 31. august klokka 23:59 og søndag mobiliserte entusiastene til stemmesanking.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2018 kl 02:43

Det er Madonnastien i Eggedal i Buskerud som er den argeste konkurrenten. I skrivende stund har Malvikstien 4307 stemmer mens Madonnastien har 4270. En kraftmobilisering, både i sosiale media og rundt om kring ellers i kommunen, kan komme til å dra Malvikstien helt i mål.

– Her gjør vi det vi kan for å nå helt fram, sier Sverre Inge Ness som er en av dem som har engasjert seg sterkest.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Universelt utformet

En av grunnene til at dette er viktig for Ness, er at stien er universelt utformet. Som leder for fotballaget Hommelvik Guts, et lag for mennesker med fysiske eller psykiske utfordringer, er det naturlig at dette engasjerer ildsjelen.

– Det er bare totalt seks eller syv av de hundre turrutene som har gått til finalen som er universelt utformet så dette er noe folk bør støtte opp om, mener han.

Pølsefest: Da følget kom til Muruvik, ventet kaffe, saft og pølser! Foto: Anne Gundersen

Vi invalide

Svein Røsten, som leder bandet Vi Invalide, var også tilstede på Malvikstien søndag, sammen med sønnen Lennart Røsten som sitter i rullestol. I tillegg var også Oda Radmann Larsen tilstede i rullestol.

– Det er så flott at noe slikt finnes her i Trøndelag, mener Svein Røsten. – Her kan vi ta oss en riktig god tur der Lennart ikke møter utfordringer. I tillegg kan vi ta oss et bad i Muruvika når vi kommer dit og det liker vi, smiler han.

Verdensattraksjon

Ordfører Ingrid Aune har lenge engasjert seg i Malvikstien og forteller at rundt 150 000 mennesker har passert telleren siden stien ble åpnet for to år siden.

– Nå jobber vi med å få lagt toget i tunnel fra Trondheim, slik at vi kan få en sammenhengende universelt utformet kyststi fra Trondheim og helt til Stjørdal om noen år. Klarer vi det, vil vi ha en verdensattraksjon her langs Trondheimsfjorden. Så nå er det bare å stemme, oppfordrer ordføreren.

Lim denne linken inn i browseren din for å stemme!

http://wshe.es/8KpGJmYG

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...