Nea Radio

Malvikstien fikk publikumspris

Publikumspris: Malvikstien har fått publikumsprisen av Trøndelag fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen. På bildet: Knut Erling Flataker fra Trondheimsregionens friluftsråd og ordfører i Malvik, Ingrid Aune. Foto: Anne Gundersen

I går ble Malvikstien tildelt publikumsprisen for Trøndelags flotteste tursti av Trøndelag fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Malvikstien har blitt tildelt publikumsprisen fra Trøndelag Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen. Prisen kommer etter en konkurranse tidligere i år, der publikum ble bedt om å stemme fram sin favorittrute. Malvik endte da på andreplass i Norge, en svært respektabel plassering mente både fylkeskommunen og Gjensidige og dermed ble publikumsprisen et faktum.

Gjevt

– Det å motta en publikumspris på vegne av innbyggerne er noe av det gjeveste en ordfører kan gjøre, sa en begeistret ordfører Ingrid Aune etter overraskelsen.

– Dette betyr at stien vår er den mest populære i hele Trøndelag og det føles fantastisk. Malvikvikstien går langs den gamle jernbanetraseen mellom Hommelvik og Muruvik og er universelt utformet.

– Denne stien finnes fordi frivillige, og ikke minst de aktive Skogskara har lagt ned utallige timer og det er noe alle i kommunen er takknemlige for, sier Aune.

Fjordlangs

Aune sier at et poeng med stien er ambisjonene.

– Vi ønsker jo at stien skal gå helt fra Stjørdal og til Ladestien. Dersom vi får til det, har vi en virkelig attraksjon og ikke minst et fritidstilbud som kan passe til enda flere. Dette er viktig i et folkehelseperspektiv. Men dette krever at toget blir lagt i tunnel langs denne strekningen, og derfor forventer vi at regjeringen yter det som skal til for å gjøre dette til en realitet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...