Nea Radio

Korona:

Malvik stenger ikke

STENGER IKKE: Rådmann i Malvik Carl-Jakob Midttun. Foto: Anne Gundersen

Det er så langt ikke grunnlag for å stenge skoler og barnehager i Malvik kommune. Verken smittesituasjonen, råd fra Folkehelseinstituttet, kommuneoverlegen, Helsedirektoratet, Trondheim kommune eller andre myndigheter tilsier at det per nå er behov for å stenge skoler og barnehager.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2020 kl 09:58

Det skriver rådmannen i Malvik i ei pressemelding.

- Å stenge barnehager og skoler er for øyeblikket vurdert som et virkemiddel som gir uforholdsmessig store ulemper for samfunnet, da dette medfører problemer med å bemanne samfunnskritiske virksomheter. Kriseledelsen har derfor konkludert med at tiltaket for øyeblikket ikke står i samsvar med den aktuelle smittesituasjonen, skriver Carl-Jakob Midttun i ei pressemelding.

Det er innført smitteverntiltak i kommunale bygg, rutiner for forsterket renhold og utsettelse av all unødvendig aktivitet som tiltak for å bekjempe spredningen av koronaviruset.

Malvik kommune jobber kontinuerlig med å legge planer for langvarig håndtering av situasjonen.

Det er de siste dagene foretatt 16 prøver av personer som har vært på reise i risikoområder eller som av andre grunner har blitt testet for viruset. Samtlige prøver har vært negative. Det er onsdag avtalt testing av ytterligere ti personer.

Per i dag er det påvist koronavirus for to innbyggere i Malvik kommune.
Kriseledelsen i Malvik følger situasjonen fortløpende, og følger til enhver tid gjeldende råd fra Folkehelseinstituttet.

Malvik kommune publiserer informasjon fortløpende på nettsiden:
https://www.malvik.kommune.no/koronavirus

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...