Nea Radio

Regjeringen krever skjenkestopp ved midnatt:

Malvik avslutter to timer tidligere

Vedtok skjenkestopp: I et ekstraordinært formmanskapsmøte torsdag, vedtok Malvik kommune at de setter skjenkestopp to timer før regjeringens anbefaling. Dermed gjør de det samme som Trondheim, og avslutter klokken 22. Foto: Henrik Einangshaug

I et ekstraordinært formannskap torsdag besluttet Malvik kommune hvordan de skulle forholde seg til det opphevede skjenkeforbudet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2021 kl 21:45

I ekstraordinært formannskapsmøte torsdag 21. januar ble det vedtatt innført skjenkestopp fra klokken 22.00 på spise- og skjenkesteder. Den nasjonale skjenkestoppen gjelder til midnatt, natt til fredag 22. januar.

Serveringssteder i Malvik som har skjenkevevilling, vil derfor kunne servere alkohol ved bordservering til gjester som får servert mat, fram til klokken 22.00. Endringen trer i kraft natt til fredag 22. januar.

Trondheim kommune vedtok 20. januar å innføre skjenkestopp fra klokken 22.00 på spise- og skjenkesteder. Dette vurderes også av Stjørdal kommune. En lik praksis hos kommunene betyr at man unngår at man får en forhøyet besøksrate hos våre skjenkesteder som følge av et strengere regime hos våre naboer.

I den nye forskriften fra regjeringen, gjeldende fra midnatt natt til fredag 22. januar, heter det:

Serveringssteder som har skjenkevebilling skal kun servere alkohol ved bordservering, og det skal være sitteplasser til alle gjester. Servering av alkohol kan bare skje til de som får servert mat.

Serveringssteder som har skjenkebevilling skal ikke slippe inn gjester etter klokken 22.00.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...