Nea Radio

Håndball:

Målfest og godkjent andre omgang

4.DIV: Selbus håndballherrer fortsetter målfesten. Foto: Garberg Foto

Selbus håndball-herrer fortsetter å bøtte inn mål. Lørdag slo de Ranheim 46-28.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vikåsenhallen 14. desember
Ranheim - Selbu 28 – 46 (18 – 19)

En tett og jevn første omgang med mye mål. Selbu tok føringa i kampen med første scoring, og ledelsen varierte fra 1 – 4 mål, men Ranheim tok innpå mot slutten. I løpet av omgangens siste 2 minutter gikk det fra stillinga 15-18, til 18-19. 4 mål på litt over 2 minutter, så her gikk det unna.

Vi skal nok innrømme at dette var litt tettere enn vi hadde ønsket. Vi hadde ikke helt klart å tette godt nok i forsvar. Pausa ble brukt godt, for her var det mulig å gjøre noen grep for å vinne kampen. Vi måtte bare jobbe enda tettere sammen i forsvar, da ville også kontringsmulighetene komme.

Andre omgang og Selbu sørger for en 2 måls ledelse etter bare 20 sekunders spill, men Ranheim henger seg på og utligner 1 minutt senere. Vi får 7 minutter hvor vi klarer å stenge godt bak, samtidig som vi har god uttelling i angrep, og stillinga er 20-25. I neste periode på 10 minutter øker vi med ytterligere 9 mål, og kun 4 mål imot slipper forbi vårt forsvare. Vi hadde gjort det vi ble enige om, samtidig økte vi farten.

Kampens første straffe får Ranheim ved cirka halvspilt omgang og Selbu foretar målvaktbytte hvor Tommy får sin mulighet, og ja det ble redning, og hva styrker vel selvtilliten mer enn å starte med en strafferedning! Fremover fortsetter det i hurtig angrep og mange kontringsmål, utført av blant annet de 2 yngste på laget, Nicolai og John Håvard. De siste 10 minuttene øker vi på med 12 scoringer, og når kampen blåses av står det hele 28-46 på resultat tavla. Kun 10 mål passerte vårt forsvar i andre omgangen, mens vi sørget for 27 fremover. Nok en gang har alle utespillerne tegnet seg på scoringslista, og Tommy holdt sisteskansen godt det siste kvarteret, kun 4 mål på 10 forsøk fra Ranheim, meget godkjent da dette er hans første kamp for Selbu. Niclas blir kampens mestscorende med 9 mål og Magnus fulgte tett på med sine 8.

Det lakker og lir mot jul, men vi tar ingen juleferie ennå. Neste lørdag, 21. desember går turen til Beistadhallen når vi skal møte Følling.

Laget:
Roger Warmdal (målvakt), Tommy Svenkerud Østby (målvakt), Lars Nygård (6), Steffen Jenssen (3), Niclas Øien (9), Nikolai Valli (4), John Håvard Lien (4), Martin Thyholt (5), Mikael Weiseth (1), Bjørnar Stokke (1), Geir Engen (1), Magnus Aftret (8), Jon Olav Trondset (4)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...