Nea Radio

Selbu kirke:

Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg

Alf Wilhelm Lundberg og Mai-Britt Wagnild duo ønsker velkommen til konsert i Selbu kirke. Foto: Privat

Fra musikalmusikk, via tango og til Bethoven. Spekteret er stort når Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg duo inviterer til konsert i Selbu kirke fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er duket for en stemningsfull opplevelse når Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg inviterer til konsert i Selbu kirke fredag.

– Vi har et stort og variert repertoar vi henter fra, sier Alf Wilhelm. Selv spiller han en såkalt Brahms gitar, mens Mai-Britt står for det vokale.

Duoen begynte å spille sammen i høst, og tolker alt fra Tom Waits og Astor Piazolla til klassikere fra musikal og jazzhistorien med en ny og kreativ vri!

Saken fortsetter under lydfila:

I tillegg får vi en aldri så liten verdenspremiere på 1. sats av Beethovens måneskinns-sonate, som for første gang fremføres på 8-strengers Brahms gitar av Alf Wilhelm Lundberg. Han kommer også å spille en blanding av egenkomponert musikk og tolkninger av Bach i et solo-intermezzo i konserten!

– Vi gleder oss noe enormt til vår første konsert på lenge, sier Alf Wilhelm.

Konserten vil også bli streamet i Ticketmasters egen streamingløsning i samarbeid med VOYD.

– Dette gjør vi slik at også dem som er bekymret for koronasmitte skal få mulighet til å oppleve konserten, så her er alle velkomne.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...