ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Selbu kirke:

Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg

Alf Wilhelm Lundberg og Mai-Britt Wagnild duo ønsker velkommen til konsert i Selbu kirke. Foto: Privat

Fra musikalmusikk, via tango og til Bethoven. Spekteret er stort når Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg duo inviterer til konsert i Selbu kirke fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er duket for en stemningsfull opplevelse når Mai-Britt Wagnild og Alf Wilhelm Lundberg inviterer til konsert i Selbu kirke fredag.

– Vi har et stort og variert repertoar vi henter fra, sier Alf Wilhelm. Selv spiller han en såkalt Brahms gitar, mens Mai-Britt står for det vokale.

Duoen begynte å spille sammen i høst, og tolker alt fra Tom Waits og Astor Piazolla til klassikere fra musikal og jazzhistorien med en ny og kreativ vri!

Saken fortsetter under lydfila:

I tillegg får vi en aldri så liten verdenspremiere på 1. sats av Beethovens måneskinns-sonate, som for første gang fremføres på 8-strengers Brahms gitar av Alf Wilhelm Lundberg. Han kommer også å spille en blanding av egenkomponert musikk og tolkninger av Bach i et solo-intermezzo i konserten!

– Vi gleder oss noe enormt til vår første konsert på lenge, sier Alf Wilhelm.

Konserten vil også bli streamet i Ticketmasters egen streamingløsning i samarbeid med VOYD.

– Dette gjør vi slik at også dem som er bekymret for koronasmitte skal få mulighet til å oppleve konserten, så her er alle velkomne.

Nøkkelord

ANNONSE