ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tradisjon siden 1997

Magisk julestemning med korensemblet i Selbu kirke

Knut Georg Nervik med sin tolkning av DDEs "Julekortet" imponerte stort. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

Med utelukkende lokale artister ble det nok en gang julestemning da Selbu Korensemble inviterte til sin faste julekonsert.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2019 kl 07:14

ANNONSE
Annonse

Mange hadde tatt turen til konsertarenaen for kvelden, og med god grunn. Publikum fikk servert et godt og variert program som litt etter litt trakk tankene mot den forventningsfulle juletiden vi har foran oss.

Lokale artister
Det er umulig å ikke bli imponert når man overværer en konsert av slik kvalitet, for så å huske at alle aktører gjennom kvelden er fra eller bosatt i Selbu. Mange av korets egne sangere stod frem som flotte solister, her må Knut Georg Nervik nevnes som fremførte DDEs "Julekortet" og Anafe Romaguera Lien for sin tolkning av "When we were young". I tillegg var det en fantastisk Kari Cecilie Aftret som trollbandt publikum med sin nydelige stemme gjennom flere låter denne kvelden.

Sjarmøretappen
Kveldens høydepunkt kan vel sies å være da koret fra Bell skole kom frem på scenen for å synge. Det kan tenkes at det trillet noen tårer hos flere i publikumet under sangen "Advent i Selbu" som de sang sammen med korensemblet.

Tradisjonen fortsetter neste år
Dirigent Ivar Aas var strålende fornøyd med kvelden og lover at det vil bli julekonsert også til neste år.

Nøkkelord

ANNONSE