Nea Radio

Lystige Litjlånkerevyen

Onsdag var det premiere på Litjlånkerevyen og ungene, de leverte så det sang!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I 2000 bestemte Lånkerevyen seg for å ta rekruttering på alvor og dermed ble Litjlånkerevyen født. Litjlånkerevyen, som vant Stjørdal kommunes kulturpris i 2013, har siden den gang vært en viktig del av det som er et av Norges mestvinnende revylag. Onsdag kveld var det premiere på årets utgave, og det ble en skikkelig latterbombe.

– Det er helt fantastisk å jobbe med disse flinke ungene, forteller instruktør Marthe Nygård.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Drøm

Hanna Steigvist og Fredik Horten Jesepersen er to av de spreke ungdommene som står på scenen når Litjlånkerevyen viser hva de er gode for. Begge går i 6. trinn på Lånke skole.

– Jeg har en bror som var med i Litjlånkerevyen og han sa at jeg måtte være med når jeg ble gammel nok, for det er så artig, forteller Fredrik. Alle barna på scenen er nemlig hentet fra 6. og 7. trinn ved skolen.

– Jeg har absolutt lyst å være med i voksenrevyen når jeg blir gammel nok, sier Hanna.

– Dette ga virkelig mersmak.

Rekruttering

Marthe Nygård sier at nesten alle av den yngre garde i Lånkerevyen var med i Litjlånkerevyen da det var aktuelt for dem.

– Det er nesten vanskeligere å si hvem som ikke begynte der, ler hun. Og at ungene har fått utmerket instruksjon er det ingen tvil om. I det ene nummeret etter det andre framviste de scenetalent mange voksne revyskuespillere bare kan drømme om.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...