Nea Radio

Revytekstforfattere - meld dere!

TIDLIGERE VINNER: Terje Stamnes i Skatvalsrevyen, vant stipendet i 2015 Foto: Tor Ivar Viken

Revyaktører over hele landet oppfordres til å søke på SpareBank 1 SMNs revytekststipend for 2019. Stipendet deles ut i forbindelse med Norsk Revyfestival og NM i revy på Høylandet 10.-14. juli.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Årets store høydepunkt for mange, Norsk Revyfestival på Høylandet, nærmer seg.

I den forbindelse ønsker SpareBank1 SMN å gjøre litt stas på tekstforfattere ved å dele ut revytekstforfatterstipend.

Inspirasjon

– Vi trenger flinke tekstforfattere som skaper framtidens magiske revyopplevelser, derfor ønsker vi å gi fremadstormende tekstforfattere en inspirasjon til å fortsette med det de gjør, sier banksjef i SpareBank 1 SMN, Ole Anders Olsen.

Stipendet på kr. 25 000,- er rettet mot revytekstforfattere som ønsker å utvikle seg innen humor og satire. I tillegg til stipendet tilbyr Norsk Revyfaglig Senter en kontorplass i én måned i sine lokaler, hvor forfatteren kan finne arbeidsro og inspirasjon.

– Revy er folkets talerstol, sier fagansvarlig i Norsk Revy, Ole Christian Øen.

– En god revytekst kommenterer samfunnet fra en annen vinkel og utfyller den offentlige samtalen. Vi ønsker at enda flere bruker revy for å uttrykke seg og er glade for at SpareBank 1 SMN bidrar til det, sier han.

Norges morsomste

Banken har delt ut revytekststipendet siden 2013. Tidligere vinnere er tekstforfatter og innholdsutvikler i NRK, Egil Aslak Hagerup, Anne Berit Sivertsen (Lånkerevyen), Terje Stamnes (Skatvalsrevyen) og Else Sorkmo og Ingrid Bjørge Auestad (Sanderevyen).

Søknadsfristen er 1. juli.

Norsk Revyfestival, som arrangeres annenhvert år, beskriver seg selv som landets morsomste festival med Norges morsomste norgesmesterskap.

Nea Radio har snakket med kommunikasjonsansvarlig for festivalen, Marte Fløan Beisvåg. Hør intervjuet her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...