Nea Radio

Lundemo på topp for Malvik Høyre

LUNDEMO: Nominasjonskomiteen i Malvik Høyre har innstilt Eva Lundemo på topp foran kommunevalget neste år. Foto: Malvik Høyre

Nominasjonskomiteen i Malvik Høyre innstiller Eva Lundemo som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019. - Komiteen har hatt en bred prosess, og innstiller den kandidaten som har de beste forutsetningene for å være en god ordfører i Malvik, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nominasjonskomiteen i Malvik Høyre innstiller Eva Lundemo som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019.

-Komiteen har hatt en bred prosess, og innstiller den kandidaten som har de beste forutsetningene for å være en god ordfører i Malvik. Eva Lundemo har opparbeidet seg en solid politisk erfaring, og nominasjonskomiteen anser henne som en samlende politiker, som representerer et tydelig alternativ til dagens politiske ledelse, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Eva Lundemo er født i 1971, har tre barn, samboer og bor i Smiskaret, midt i Malvik. Hun har yrkeserfaring både fra næringsliv og det offentlige, da innenfor ledelse, kommunikasjon, økonomi, PR og media. Hun har i inneværende periode vært medlem i kommunestyret og formannskapet i Malvik, og har en rekke andre politiske verv. Eva har etablert et bredt nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Hun er opptatt av at Malvik Høyre må tenke demografi og at vi trenger flere kvinner og minoritetsgrupper med på laget. Eva er tydelig på at jo større mangfoldet vårt er, desto bedre politikk får vi.

-Eva er opptatt av å skape muligheter for den enkelte innbygger og at det offentlige tar ansvar og gir hjelp og støtte til de som trenger det. Hun vil fortsette jobben for at næringslivet skal få bedre rammebetingelser og at det skapes flere nye arbeidsplasser i Malvik.

-Hun jobber for at det skal være trygt og godt i Malvik, for alle. Trygge og gode skoler, et godt helsevesen og gode omsorgsløsninger for eldre i institusjon, i hjemmebaserte tjeneste og barn i barnehagene, er saker hun brenner for. Hennes mål er å gi Malvik kommune nye ideer og enda
bedre løsninger.

Nominasjonskomiteens innstilling er enstemmig. Nominasjonen av partiets ordførerkandidat skjer på nominasjonsmøte den 16. oktober 2018, og resten av listen velges på nominasjonsmøte torsdag 22. november 2018, skriver Halvard Dahle, leder i nominasjonskomitéen for
Malvik Høyre i ei pressemelding.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...