Nea Radio

Luke 2

Foto: Ola Bjerken

Bak dagens luke finner vi en premie fra Mekonomen (Tømra bil)

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2020 kl 13:31

Hovedpremien bak luke 2 er et gavekort verdt 2500,- som er vunnet på kalendernummer: 625

Bingopakker er vunnet på kalendernummer: 665, 1271 og 1724.

Bilvask fra Best Selbu er vunnet på følgende kalendernummer: 198 og 687.

Førjulsprat

- Kan du beskrive førjulstida for dere?

- Det roer seg som regel litt fram mot jul. Nå er det litt spesielt i år, kanskje ikke alle skal på julehandel og den slags. Vi merker at det har blitt litt roligere på telefonen, forteller Jim Asle Hegge ved Mekonomen bilverksted på Tømra.

- Får dere tid til å kjenne litt på julestemningen?

- Litt tidlig for meg enda, bruker ikke å feire noe før etter 3. søndag i advent, forteller Hegge.

- Blir det noen form for julebord for de ansatte i år?

- Vi har nettopp valg å utsette det, så får vi ta en vurdering på nyåret, sier Hegge.

- Du var litt inne på det i sta, men hvordan har dette året vært for deres del. Flere valgte jo å la bilen stå å ha hjemmekontor, har dere merket noe til det at folk kanskje ikke i like stor grad er innom med bilen sin på service?

- Jeg vil nesten si det har vært litt omvendt. Spesielt på vårparten. Da var det ingen som kjøpte seg ny bil og valgte heller å reparere bilen de har, men siden har nybilsalget økt gradvis. En annen ting er at folk ikke reiste til syden, de tok bilferie her i Norge. Så jeg vil si det har vært et bra år, avslutter Hegge.

Hør intervjuet med Jim Asle Hegge her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...