Nea Radio

Luftpistol-NM arrangeres i Selbu

Finn Jarle Sørli (t.v.) og Andreas Kiltvik er klare for NM i luftpistol. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbu og Stjørdal sine pistolklubber går sammen om å arrangere NM i luftpistol for 250 deltagere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Siste helga i mars 2019 skal det arrangeres NM i luftpistol i Selbu. Det er pistolklubbene i Selbu og Stjørdal som går sammen om dette arrangementet.

- Vi forventer 200-250 skyttere fra hele landet som skal konkurrere på 10meters baner med innledende runder, menn, kvinne og veteranklasser før det blir finaler. Det er nå tre år siden ideen dukket opp og i fjor tok vi på oss dette arrangementet, sier Andreas Kiltvik, leder i Selbu Pistolklubb.

Saken fortsetter under bildet

Pistolklubbene inviterte denne uka til pressekonferanse, her til venstre er Selbyggens utsendte Narve Rognebakke. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

- Selbu spurte oss om vi ville være med, og det sa vi selvsagt ja til, sier Finn Jarle Sørli som er leder for Stjørdal Pistolklubb.

Arrangementet vil foregå i Selbuhallen og finalene vil gå i Bell Amfi, en meget publikumsvennlig arena hvor det blir mye action, lover Kiltvik.

Hør radiointervjuet her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...