Nea Radio

Lover spektakulært show

SPEKTAKULÆRT: André Villa kommer til Hell med sitt halsbrekkende show. Foto: André Villa

World RX of Norway er stolte over å presentere et spennende og spektakulært show i kjørepausene under VM-runden på Lånkebanen når Freestyle motocross-stjernen André Villa kommer med sitt FMX show.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hovedkomiteen i World RX of Norway sørger i år for ytterligere underholdning utover fartsfylt kjøring i rallycross-verdensklasse.

Publikum kan vente seg spektakulære hopp og vågale triks med motorsykkel når André Villa og fire andre profesjonelle internasjonale freestylekjørere kommer til Lånkebanen for å demonstrere og vise fram sitt spektakulære show med motorsykkelakrobatikk under pausene i VM-runden på Lånkebanen. Villa forteller at de vil kjøre flere bolker i pausene på lørdag, og han lover at showet tar seg opp underveis utover dagen. Først vil de vise grunnleggende triks, for de som ikke har sette dette før, så braker det løs med mere vågale hopp - som vil ta pusten fra deg.

Publikumsvennlig

- Dette blir en slags generalprøve til showet Ullevaal Xtreme som vi skal ha på Ullevaal stadion helga etterpå. Hoppet er en stålkonstruksjon som skyter oss 12 meter høyt og 25 meter langt, for å så lande på en stålkonstruksjon som er fem meter bred, forklarer Villa.

Showet vil foregå slik at flest mulig publikummere har god utsikt, og Villa og hans team skal kjøre flere oppvisninger utover dagen. Det blir også muligheter for å møte Villa og hans kjørere etter showene.

André Villa kommer fra Vågå, men er bosatt i Spania og i Trondheim der han har stiftet familie. Han har levd av å kjøre Freestyle Motocross i 15 år og har kjørt i toppnivå med medaljer både i VM, Redbull X-Figthers og X-Games.

Drømmer om rallycross

- Jeg har et svært godt forhold til rallycross. Jeg har vært på Lånkebanen under VM de siste årene sammen med Monster Energy, men jeg har også vært så heldig å få prøve å kjøre rallycross, selv om det var på et annet nivå enn det kjøres på Lånkebanen. Jeg må innrømme at jeg drømmer om å kunne kjøre rallycross en dag, erkjenner fartsglade Villa.
Nå gleder han seg til vise fram showet sitt foran publikum på Lånkebanen.

- Det blir spektakulært, lover Villa. Blant annet får publikum se baklengs salto med motorsykkel der opptil tre personer er i lufta samtidig.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...