Nea Radio

Lørdag går det siste jenteløpet «I An-Magritts fotspor»

Den 25. utgaven av jenteløpet I An-Magritts fotspor går av stabelen i Ålen lørdag. Dette blir også den siste gangen. Bildet er fra fjorårets løp. Foto: Per Mange Moan

Styret har gitt opp å få noen til å ta over etter Kari Bendos Holden, som har vært drivkraften bak jenteløpet i Ålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2018 kl 16:10

Lørdag 23. juni går det 25. og siste jenteløpet «I An-Magritts fotspor». Løpet ble startet av Holtålen Kvinneforum i 1994 for å vise hvor An-Magritt hørte hjemme.

– Mer enn 1000 jenter i alle aldre har deltatt gjennom årene. Aldersspennet har vært fra under året til over 80 år. Vi har gått de fem kilometerne mest i sol, men også i regn, skriver styret i ei pressemelding.

Fra 1994 til 2008 gikk løpet fra Ålen til Ea-fossen. I 2009 ble løpet snudd slik at innkomsten ble i Ålen sentrum, noe som lettet arbeidet for komiteen mye.

– Kari Bendos Holden har hele tiden vært drivkraften. Hun har vært med i styret i alle år fra 1994, og hun lagt ned en stor innsats.
Styret har nå gitt opp å få noen til å ta over. Det er gjort ulike framstøt, uten å få respons.

På lørdag vil restlageret av t-skjorter og drikkeflasker bli delt ut, og alle som deltar vil få en jubileumsbuff. I tillegg har en rekke bedrifter sponset gavepremier, og som før vil et anlegg i hvitt gull med diamant trekkes blant alle som har gått.

– Litt vemodig å avslutte, men samtidig godt også å slippe å ha ansvar og alltid stille opp lørdagen under Ålendåggån.
Vi håper så mange som mulig blir med denne siste gangen. Om været synes surt, det blir medvind, skriver styret.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...