Nea Radio

Holtålen:

Lørdag åpner e-sportrommet

Klart for gaming: Den tekniske infrastrukturen i e-sport-rommet på Kirkhusmoen i Ålen er på plass og straks klart for action. Foto: Marius Haugan Lillegjære

E-sport-rommet i Ålen ILs klubbhus på Kirkhusmoen åpnes på lørdag. Det bekrefter lederen av e-sportgruppa, Iver Ryen Hov.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Lørdag klokka 12, proklamerer en spent e-sport-leder.

Den sentrale delen av åpningen vil være et foredrag om e-sport generelt og hva e-sportgruppa i Ålen IL vil tilby. Ryen Hov oppfordrer foreldre og foresatte til å møte opp.

– Dette er en introduksjon til Ålen IL sin satsing på e-sport. Vi skal lage et opplegg til foreldrene i tillegg. Så vil vi den kommende uka åpne for påmelding for de som er interesserte i å være med.

E-sport-lederen understreker at koronareglene gjelder og vil bli hensyntatt.

Ikke hva som helst

E-sport-gruppa vil, naturlig nok, fokusere på spill det er et betydelig e-sport-marked for. Ryen Hov understreker også at man på grunn av aldersgrenser vil utelukke noen av de mest populære konkurransespillene.

– Det må være spill som er konkurransedyktige innen e-sport. Eksempelvis FIFA, Rocket League, Fortnite, osv. Vi må være varsomme med spill med for høy aldersgrense på grunn av at en stor del av aldersgruppa vi gir tilbud til er såpass lav. Så for eksempel CS (Counter Strike) blir altfor voldelig for de, forklarer han, men åpner opp for unntak.

– Hvis du er over 16 år og har godkjenning fra foresatte. Men det spørs hvor mange søkere vi får som er over 16. Jeg tipper vi får mange som er under 16, så da må vi først og fremst ta hensyn til det, understreker han.

Spillene som tilbys i første omgang er følgende:

Apex Legends, FIFA, Fortnite, League of Legends og Rocket League. Tilbudet kan endre seg etter behov/etterspørsel.

Satser friskt i hjembygda: Iver Ryen Hov, leder i e-sportgruppa til Ålen IL. Her fra e-sportdagen 2018. Foto: Eivind Von Døhl (gamer.no)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...