ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Lokket bilinteresserte til Stjørdalshallen

Full hall: Det ble fort folksomt da Stjørdal Motorshow åpnet dørene i Stjørdalshallen i helga. Foto: Anette Fossmo

Publikum strømmet til da Stjørdal motorshow åpnet dørene for første gang i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter flere måneder med planlegging kan han endelig se resultatet. Nå håper arrangør Kenneth Hansen at Stjørdal Motorshow kan bli et årlig arrangement.

– Vi har jobbet i fem måneder for å få dette opp å stå, sier Hansen.

– Når vi ser at så mange kommer for å oppleve utstillingen, får vi tro på at det skal kunne gå an å gjøre dette flere ganger. Folket bak utstillingen har personlig ringt opp hver enkelt av utstillerne for å overbevise dem om å stille opp.

– Det har jo tatt tid, men har så absolutt vært verdt det, smiler han.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Anette Fossmo

Eneste høna i flokken

En av utstillerne er Ann Mari Fossen, som driver med drifting. Bilen er bygd slik at den kan brukes som både utstillingsbil og som banebil.

– Dette er en fin måte å få vist fram det man har brukt mange timer på å bygge og sette sammen. I tillegg er det en god mulighet til å treffe folk innen bilmiljøet, sier Ann Mari Fossen, og legger til at et slikt arrangement skaper samhold.

– Jeg tror jeg er eneste høna i flokken i dag, men det begynner faktisk å bli mange damer som driver med bil, både i utstilling og motorsport.

Lekkert: En overflod av lekre doninger i Stjørdalshallen gjorde selv den mest kresne bilentusiast tilfreds. Foto: Anette Fossmo

Bil skaper engasjement

Hansen forteller at bilinteressen blant folk er stor stor og at det gjelder både barn og voksne. Han får støtte av Ann Mari Fossen.

– Du vet, det er mange som hadde bilplakater på veggen på gutte- og jenterommet da de var små og det er disse bilene de kan se her i dag.

Nøkkelord

ANNONSE