ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Høytengende pris:

Lokal fotograf premiert

Koeonaprosjekt:Dette selvportrettet er en del av Lerfalds selvportrettprosjektt #bareanmagritt som hun startet i mars under da landet var i korona-lockdown. Foto: An-Magritt Lerfald

Som én av to vant An-Magritt Lerfald fra Hegra diplom under Trøndelag Fotograflaugs årlige premieutdeling torsdag kveld

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Det er alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger, sier An-Magritt Lerfald til Stjørdals-Nytt som først omtalte saken.

Som én av to vant An-Magritt Lerfald fra Hegra diplom under Trøndelag Fotograflaugs årlige premieutdeling torsdag kveld.

– Det er er ekstra hyggelig når det kommer fra gode kolleger. I laugskonkurransen deltar fotografene i Trøndelag, og i år var det Østfold Fotograflaug som vurderte bildene våre, sier Lerfald til avisa.

Premiebildet er et konfirmasjonsbilde av Emilie Horten, tatt i Alby Kalkbrudd i Flora. Lerfald forteller at det var konfirmantens bestefar som hadde ordnet det fint og framkommelig i kalkbruddet.

Premiert: Dette bildet av Emilie Horten ble premiert under Trøndelag Fotograflaugs årlige premieutdeling. Foto: An-Magritt Lerfald

Trøndelag Fotograflaug

Trøndelag Fotograflaug er tilknyttet Norges Fotografforbund.

Årlig arrangeres en laugkonkurranse hvor medlemmer i lauget kan delta med opp til fire bilder.

Konkurransen juryeres av en gruppe erfarne, profesjonelle fotografer i Norge, som alle tilknyttet Norges Fotografforbund.

Nøkkelord

ANNONSE