Nea Radio

Livsglede en hel helg

Landsturneringen for funksjonshemmede til Stjørdal

Livsglede: Merethe Storødegård er leder i hovedkomiteen for Landsturneringen for funksjonshemmede som arrangeres i Stjørdal i 2019. Foto: Anne Gundersen

Fra 30. august til 1. september fylles Stjørdal med livsglede når byen skal arrangere Landsturneringen for funksjonshemmede 2019.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stjørdal skal arrangere Landsturneringen for funksjonshemmede 2019. Over 2000 utøvere fra hele landet vil fylle idrettshaller, hoteller og bygater og leder for hovedkomiteen, Merethe Storødegård, gleder seg.

– Dette blir fantastisk! Jeg var tilstede under arrangementet i Bergen i fjor og jeg kan ikke si annet enn at det har blitt et minne for livet, sier hun.

– Vi snakker ofte om at alle skal med, selv det ikke bestandig blir slik i praksis. Men under Landsturneringen for funksjonshemmede ser vi at det faktisk er mulig å få alle med.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Utfordring

Alle tre hotellene i Stjørdal er fullbooket og i tillegg må en del av deltakerne til Trondheim for å få tak over hodet.

– I Bergen hadde vi banketten i Grieg Hallen. Her i Stjørdal er det ikke helt lett å finne et lokale som kan ta imot over 2000 gjester, ler Storødegård.

– Men vi har gitt utfordringen videre til direktør ved Scandic Hell, Arild Vollan. Jeg føler meg sikker på at han klarer å finne en løsning!

Økonomisk løft

Det koster penger å arrangere en turnering av denne størrelsen og Merethe Storødegård håper at kommunen nå løsner på pengesekken.

– Jeg håper våre eminente politikere ser til Bergen og støtten som ble gitt der, både i form av direkte pengestøtte, men også via gratis baneleie. Dette er et flott arrangement for Stjørdal og vi i hovedkomiteen lover en folkefest av de sjeldne!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...