Nea Radio

Lions Røros deler ut overskuddet

Utstyrssentralen får 30.000 kroner av Lions Røros til innkjøp av mer turutstyr til utlån. Her representert ved Røros pensjonistforenings medlemmer Jan Leer og Øystein Brøndboe. Røros Pensjonistforening er med å drifter Utstyrssentralen, som er organisert av folkehelsekoordinator i Røros kommune, Frode Bukkvoll. Foto: Anita Sivertsgård

40.000 kroner fra overskuddet i 2020 blir nå delt ut videre som lokale hjelpetiltak i Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Styret i Lions Røros har besluttet å dele ut overskuddet etter aktiviteter på denne måten:

Utstyrssentralen får 30.000 som et engangsbeløp. Pengene benyttes til innkjøp av aktivitetsutstyr til gratis utlån til barn og unge i Røros kommune.

Videre får to gutter som har flyttet inn i Strømmehagaen barne – og ungdomsbolig 10.000 kroner. Pengene skal benyttes til innkjøp av utstyr og hjelpemidler til boligen.

– Når vi samler inn penger går 100 prosent til hjelpetiltak. Utgifter til drift av organisasjonen dekkes av medlemskontingenten. Hovedinntektene er fra neksalg, tulipanaksjonen, Rørosmartnan og Julemarkeds-helga, opplyser Lions Røros i en pressemelding.

Flere av klubbens planlagte aktiviteter i 2020 ble avlyst eller sterkt begrenset.

Den lokale Lions-klubben på Røros har rundt 30 medlemmer, men ønsker at flere kommer til.

- Et medlemskap i Lions innebærer et aktivt engasjement for å hjelpe andre og en mulighet for den enkelte til personlig utvikling og inspirasjon i et miljø preget av vennskap og entusiasme. Vi er politisk og religiøst nøytrale, og vi står sammen om de humanitære verdier og mål som gjelder for ethvert Lions-medlem i ethvert land, heter det i pressemeldinga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...