Annonse
Nea Radio

Flytter til Tolga med fire hunder:

Linn Humlekjær blir ny leder i Ren Røros Digital

Ny leder: Linn Iren Humlekjær tar over roret som leder for Ren Røros Digital. Foto: Privat

Humlekjær kommer fra stillingen som IT-sjef i Pensjonstrygden for sjømenn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2021 kl 07:29

Annonse

Linn Iren Humlekjær er ansatt som ny leder av Ren Røros Digital. Hun ser fram til å arbeide med et godt og solid IT-miljø i Fjellregionen. Ansettelsen gjør at Humlekjær flytter fra Oslo til Vingelen i Tolga kommune.

Humlekjær sier at det er en spennende jobb hun går til. Hun har jobbet med IT og med ledelse, og har solid utdanning innenfor disse områdene.

– Grunnleggende handler dette om digitalisering av flere arbeidsoppgaver og over hele landet. Det er et sentralt politisk mål, og nødvendig for den omstillingen vi skal gjennom. For meg er det viktig at digitaliseringen skal gjelde for alle. Du kan jobbe hvor som helst i en digitalisert verden.

Humlekjær kommer fra stillingen som IT-sjef i Pensjonstrygden for sjømenn, der hun har arbeidet i snart ni år. Den øvrige yrkeserfaringen er innenfor det offentlige

– Det er spennende å komme til et konsern som Ren Røros med en visjon om å være annerledes og hjelpe folk med bærekraft i praksis. Det er en visjon jeg stiller meg bak. Jeg ser fram til å være del av et større fellesskap.

Verdivalg

Humlekjær legger vekt på at for henne er det også et verdivalg å flytte fra Oslo til Vingelen og Røros-regionen. I noen år har familien hatt hytte der. Under hele pandemien har hun i hovedsak arbeidet fra hytta.

– Nå tar jeg steget fullt ut og tar med mann og fire settere til Tolga. Nå kan jeg kombinere jobb og hobby og få større nærhet til naturen. De som har jobbet med Humlekjær beskriver henne som energisk, engasjert og løsningsorientert. En god diskusjonspartner med stå på vilje og stor arbeidskapasitet

– Det er vanskelig å kommentere slike beskrivelser. Jeg er opptatt av at ledelse er å være tydelig om hva du vil – og samtidig være opptatt av å lytte og samarbeide. Dette blir spennenende, og jeg gleder meg til å ta fatt.

Kompetanse

Humlekjær har solid utdanning med master i strategisk ledelse fra BI. Hun har hovedfag fra Universitetet i Oslo med vekt på kunstig intelligens. I tillegg har hun tatt eksamen på universitet i fag som psykologi, matematikk og informatikk.

Administrerende direktør Arnt Sollie sier at hun tilfører hele konsernet verdifull kompetanse, ikke minst innenfor IT-siden.

– Det gjelder både hennes erfaring og hennes utdannelse. Jeg tror hun har en komplementær styrke som styrker Ren Røros som konsern. Jeg tror hun blir en viktig ressurs for hele Røros-regionen.

Nøkkelord

Annonse