Nea Radio

På egne, sterke bein i 25 år:

Lillesand Treningsstudio jublierer!

Jubileum: Torsdag ble det markert at Øystein og Sonja Lillesand har drevet treningssenter i 25 år. Foto: Anne Gundersen

Torsdag var det 25 år siden Øystein og Sonja Lillesand åpnet dørene i grishuset for treningsglade malvikinger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2020 kl 06:48

Det var kake nok til alle, da Lillesand Treningsstudio feiret 25 år med åpne dører torsdag.

– Det var nok ikke alle som hadde ventet at vi skulle klare det, sier Øystein Lillesand om prosjektet med å gjøre hobby om til levevei og å konvertere grishuset til treningssenter. Øystein, som er aktiv body builder, og kona Sonja åpnet dørene 23. september 1995 og siden har de klart seg uten å være medlem av en større kjede.

– Det ville nok aldri gått. Til det er jeg alt for egenrådig, ler Øystein.

Saken fortsetter under bildet:

Sosialt: Lillesand Treningsstudio er ikke tilknyttet en kjede. – Det ville ha passet meg dårlig, sier Øystein Lillesand (bak). Medlemmene Jan Walter Olsen (t.v) og Veronica Vullum sier at det beste ved senteret er det sosiale, mens Per Arne Vullum er spinninginstruktør hos Lillesand. Foto: Anne Gundersen

Mye har forandret seg siden oppstarten, både hos Lillesand Treningsstudio og i bransjen generelt.

– Først og fremst har bransjen blitt mer seriøs. Utstyret har mye høyere kvalitet nå en tidligere. For oss personlig er det nok også slik at vi er mer et mosjonistsenter nå. Her går folk i alle aldre og også instruktørene varierer sterkt i alder, selv om de fleste nok er av det noe eldre slaget, smiler han.

Det som muligens preger senteret aller mest, er den varme atmosfæren og at det er sosialt.

– Det er veldig trivelig her, sier medlem Jan Walter Olsen.

– For meg hjelper det veldig på motivasjonen.

Øysten, som har kjørt spinningtimer siden oppstarten, sier at også fokuset på andre treningsformer gjør seg gjeldende nå.

– For eksempel har vi startet opp med yogatimer. Dette er veldig populært og antakelig et tilbud vi kommer til å utvide, sier Øystein som nettopp er ferdig med jubileumsspinn.

– Da var det lykkehjul, premier og bare musikk fra 1995. Ikke minst var alle tillatte sykkelseter okkuperte.

Han setter pris på at medlemmene har det hyggelig hos ham og Sonja.

– Det er det som er folkehelse, det som er viktig. Vi hadde nok ikke holdt på med dette om det ikke var trivelig for oss også.

Hør intervjuet med Øystein Lillesand i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...