Nea Radio

Dramatisk tre-poenger for Blink

Brukbart oppmøte på TOBB Arena. Foto: Per-Erik Ofstad

OPPDATERT: Hør intervju med hovedtrener Vikvang

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.10.2019 kl 22:42

Levanger sendte Blink ut av cupen da lagene møttes på Moan tidligere i vår. Dagens slag om Nord-Trøndelag ble vesentlige hyggeligere for ett Blink-lag med ferten av opprykk.

Levanger - Stjørdals-Blink

Resultat: 1-3 (1-2)
Målscorere: Lillebo, Kartum, Rahhaoui, Sørløkk
Dagens syltynne variant: Sondre Stokke spiller dagens match med tights/strømpebukse, som kampens eneste aktør. Tynt.

Drømmestart for Blink

Blink gikk i strupen på LFK allerede fra start. Mads Lillebo skøyt Blink i ledelsen allerede etter tre minutter. Scoringen kom etter en corner med påfølgende klabb og babb. På tross av at kampuret ikke viste mer enn 3 minutter, hadde Blink allerede produsert et par meget habile muligheter allerede før scoringen kom.

Make or break etter kvarteret

I minuttene etter scoringen fikk hjemmelaget hentet seg inn noe. Ti minutter inn i kampen kunne og burde trolig Levanger fått straffespark. Til store protester fra hjemmelaget vinket dog kampleder Martin Berg kampen videre etter en kinkig hands-situasjon inne i Blink-feltet. Minutter senere var det istedenfor Blink som økte ledelsen. Sander Kartum løsnet et skudd fra 20 meter som gikk ned i høyre hjørne. Hjemmelaget som slet i omstillingsfasen ble tatt i ubalanse på en kontring, og ga Kartum alt for mye tid og rom.

Giga-tabbe

I førsteomgangs siste minutt ble Levangers håp tent etter en tabbe av dimensjoner. Blink trillet ballen rolig og bedagelig i bakre rekker da Vegard Fiske rett og slett spilte LFK-spiss Badr Rahhaoui alene med keeper. Midtstopperen sentret ballen via egen stamfot, og rett i beina på angrepsspilleren fra Sarpsborg. Spissen var sikker alene med Frenderup, og gjorde nok pausepraten til Magnus Powell vesentlig lettere.

LFK åpnet 2. omgang best

Levanger åpent andreomgang klart best. Hjemmelaget etablerte et trøkk på Blink, som ikke klarte å opprettholde aggressiviteten fra de første 45. Målscorer Rahhaoui hadde et særdeles godt skudd fra 20 meter fem minutter inn i omgangen, men en flott redning fra Frenderup hindret hjemmelaget fra utligning. Levangers mister initiativet i det timen er spilt.

Økte ledelsen/b]

Stjørdals-Blink gikk opp til 1-3 etter omlag 70 minutter. Innleide Sondre Sørløkk økte bortelagets ledelse med et nydelig skudd fra 25 meter. Det er liten tvil om at Blinks nummer 10 har referanser fra et høyere nivå. Minutter senere tror hele stadion at Levanger har redusert.

Dramatisk slutt

Et nydelig angrep av Levanger avsluttes i mål av Vegard Voll. Dommeren blir etter scoringen nødt til å konferere med sin linjedommer, som etter lengre betenkelsestid kommer frem til at scoringen skal annulleres for offside. Undertegnedes totalt ukvalifiserte syn på situasjonen er at målet nok kunne blitt stående. I frustrasjon pådrar Levangers Sereba seg et rødt kort på overtid. Den dommeravgjørelsen var det ingen tvil om.

Dermed vil Blink fortsatt ha en luke på topp foran neste helgs enormt viktige oppgjør mot Fredrikstad. Tittelkandidatene Kvik Halden og Fredrikstad spiller sine kamper i morgen.

Vikvang om kampen, dommeravgjørelsene og neste helgs Fredrikstad-kamp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...