Nea Radio

Lever prosjekt Horneland på lånt tid?

Har "prosjekt Horneland" noen fremtid? Foto: Per-Erik Ofstad

Tre poeng holder liv i prosjekt Horneland, midlertidig.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2019 kl 22:31

Tre poeng, men neppe nok til å stilne noen av kritikerne.

Rosenborg - Kristiansund

Resultat: 1-0 (1-0)
Målscorer: Mike Jensen
Kveldens variant: Notorisk lite målfarlige Gunnar Thor Oddson Kjøsnes har scoret flere mål de siste to ukene enn Alexander Søderlund har gjort så langt denne sesongen.

Noen sekunders idioti fra Coly sendte RBK i føringen

De første 45 hadde Rosenborg initiativet, uten at de imponerte. Rosenborg skapte de fleste avslutningene, men så på ingen måte fryktinngytende ut på veg fremover. Adegbenro sto for mye av det hjemmelaget skapte, og var nok en gang friskest blant trioen på topp. Coly på høyrebacken til KFK håndterte ferdighetene til nigerianeren dårlig, og var ofte i etterkant. Rett før omgangen var omme førte en unødvendig tøff takling fra høyrebacken på Adegbenro til at Rosenborg fikk straffe. Mike Jensens straffespark snek seg såvidt inn bak McDermott i målet

Høyresida slet

De siste 45 minuttene var ikke spesielt underholdende. Kristiansund var tidvis farlige frempå uten at de fikk satt Hansen på de helt store testene. Rosenborg produserte en del sjanser, men var ikke kliniske nok foran kassa. Straffesituasjonen fra første omgang skilte lagene. Venstresida produserte stort sett det Rosenborg kom med. Meling, Konradsen og Adegbenro var de beste spillerne i hvert sitt ledd. Høyresida slet med dynamikken, og Denic som høyreback var ingen umiddelbar suksess. Hedenstad har ikke imponert, og bredden bak vårt førstevalg imponerer heller ikke. Ingen blir overrasket dersom en ny høyreback kommer inn før overgangsvinduet stenger på sensommeren.

Lyspunktene er få

Prestasjonene er dårlige, klubben scorer i snitt under ett mål per kamp i Eliteserien og Mike Jensen ble i dag toppscorer med sine tre (!) mål. Resultatene har uteblitt, cupeventyret er over og seriegullet er for lengst kjørt. Merkevaren og renommeet har fått seg en kraftig smell, klubben blør penger og salgsobjektene i troppen er få. Frustrasjonen, etterfulgt av likegyldighet sprer seg. Publikumstallene daler og decibelnivået fra kjernen minsker. Under kveldens kamp hørtes bortefansen ofte bedre enn hjemmefansen. Det hører til sjeldenhetene på Lerkendal, og skjer vanligvis bare når skotske Celtic-fans er på visitt til Trondheim en gang ute på høsten. Blytungt.

Søder om måltørke, publikumssvikt og den nye toppscoreren i klubben

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...