Nea Radio

Leteaksjon i Ålen

Hit men ikke lenger. For å ikke forvirre sporhundene som er satt inn i søket bes folk om å ikke gå inn i området hvor søket pågår. Foto: Per Magne Moan

Nødetatene har søndag ettermiddag rykket ut til Bønsåsen i Gauldalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2018 kl 21:15

Familien bekymret

Flere politipatruljer, mannskaper fra Røde Kors og Sea King leter nå etter en mann i 60-årene i området ved Nersjøen i Ålen.
Mannen dukket ikke opp til en avtale søndag morgen og familien ble bekymret og kontaktet politiet.
Vegard Helgesen Riseth fra politiets operasjonssentral sier til Nea Radio at også hundepatrulje og dykkere fra brannvesenet er på vei til stedet.

Fjellvant

Mannen, som dro ut på fisketur lørdag, er trolig iført svart bukse og grønn jakke og har med seg fiske- og turutstyr. Han skal være relativt fjellvant og kjent i området.
Riseth sier at bilen til vedkommende er funnet på parkeringsplassen der den skulle stå.
Politiet er interessert i tips fra publikum.
Leter med hunder
Politiet leter nå med hunder etter den savnede.
For å ikke forvirre sporhundene som er satt inn i søket bes folk om å ikke gå inn i området hvor søket pågår.

Øker aksjonen
Klokken 19, søndag melder vår reporter på stedet at flere kommer til for å lete. Røde Kors har satt opp sin kommandosentral og litt før klokken 19 kom enda en politipatrulje til stedet.
Det er mye trafikk av politi og letemannskaper ut og inn av området ved Bønsåsen. Pressen slipper ikke inn i området der innsatsledelsen befinner seg.

Hit men ikke lenger. For å ikke forvirre sporhundene som er satt inn i søket bes folk om å ikke gå inn i området hvor søket pågår. Foto: Per Magne Moan

Foto: Per Magne Moan

Røde Kors bistår også i søket etter mannen. Foto: Per Magne Moan

Saken oppdateres.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...