Nea Radio

Nea Radio

Kjøper Primahus og Prinor prosjektledelse

Vennatrø Gruppen erverver anerkjent boligutvikler

Vennatrø Gruppen erverver Kjøpmannsgata 17, 19, og 21 samt Torgveien 4 som danner et kvartal med store utviklingsmuligheter tett inntil bytorget og Torgkvartalet Kjøpesenter. I tillegg kommer eiendommene Stokkanveien 10, Ole Vigs gata 26, Yrkesvegen 13, 15 og 17 omtalt som «skomaker» kvartalet med beliggenhet vis a vis Kimen Kulturhus og hotelltomten. Foto: Vennatrø Gruppen

Gjennom sitt heleide morselskap har Vennatrø Gruppen signert en avtale om kjøp av Primahus og Prinor prosjektledelse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2019 kl 08:20

Kjøpet er et ledd i økt satsning på by- og boligutvikling i Stjørdal sentrum.

Eiendomsporteføljen som erverves består av Kjøpmannsgata 17, 19, og 21 samt Torgveien 4 som danner et kvartal med store utviklings muligheter tett inntil by torget og Torgkvartalet Kjøpesenter. I tillegg kommer eiendommene Stokkanveien 10, Ole Vigs gata 26, Yrkesvegen 13, 15 og 17 omtalt som «skomaker» kvartalet med beliggenhet vis a vis Kimen Kulturhus og hotell tomten.

Primahus har vært en betydelig boligutvikler over tid i Stjørdal, Melhus og Trondheim. Gjennom samtaler ble det klart at partene hadde felles interesser som resulterte i en avtale og en ny vekstplattform for Vennatrø Gruppen. Som ekte by patrioter er det gledelig at styreleder og hovedaksjonær Tore Haugen i Primahus gir oss tillit til å bli en betydelig aktør, sier Administrerende direktør Alf Joachim Vennatrø.

En ambisiøs sentrumsplan er nylig vedtatt av Stjørdal kommune, en plan som det er jobbet mye med administrativt og politisk. Denne gir grunnlag for godt samspill og forutsigbarhet, sier Vennatrø. Vi vil ta initiativ til dialogmøter på tvers av gårdeiere/eiendoms besittere, administrasjonen og politikkere når planlagt utviklingstakt er kartlagt. Vår holdning er at god byutvikling krever samarbeid.

Vi har valgt å øke vår satsning i Stjørdal innen kjernevirksomheten eiendom. Til nå har vi utelukkende utviklet, forvaltet og driftet rene næringseiendommer med unntak av noen få kombinasjonsbygg med et mindre antall selveier leiligheter. Utvikling av boligprosjekter med minimumskrav til næringsareal er derfor noe nytt for oss og det er naturlig å bruke tid på strategiske valg, implementering og tilpasning
internt i organisasjonen for å sikre en bærekraftig skalering av konsernet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...