Annonse
Nea Radio

Lenge leve humoren!

LENGE LEVE: Kveli, Rånes og Bremseth i gang igjen! Foto: KRB

Kveli, Rånes og Bremseth klar med nytt show: LENGE LEVE! Premieren i Kimen 31. januar er utsolgt, det samme er ekstraforestillinga som skal spilles dagen etter, mens det fortsatt er ledige billetter til en ekstra ekstraforestilling kl 2100 lørdag 1. februar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2020 kl 09:59

Annonse

I 2018 fullførte humortrioen Kveli Rånes Bremseth det selvpålagte oppdraget å spille forestillingA «Det e itj størrelsa det kjæm an på» i samtlige 48 kommuner i Trøndelag.
Til sammen ble den forestillingen spilt 120 ganger.

Nå er musikk-humoristene klare til å møte publikumsmassene med sitt nye show som har fått tittelen "LENGE LEVE!"

Det er etter hvert mange steder i Norge at Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke trenger noen nærmere presentasjon. Med de fire første showene har de underholdt over 100 000 publikummere, og mange av dem har allerede gledet seg lenge til «neste episode».

Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt, og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger har tørket både snørr og lattertårer samt anbefalt venner og kjente å benytte anledningen til å oppleve dem ved første mulighet.

Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitaristen i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere Norgesmester-titler i revy.
Sammen utgjør de et humormusikalsk columbi-egg med en originalitet og timing som publikum elsker.

Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for. I «Lenge leve» møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. I tillegg til Stein, Jostein og Arnstein Brein, Lisbeth Fiskelykken, Arne Lein og Elling Mellingsmo, dukker det også opp nye personligheter som den selvhøytidelige bedriftseieren Hjørnstein Brein Strand, renholderen B.G. Brein, Afrika-grynder Torbjørn Eger, healeren Dr Acula, nyhetsreporter Alf Midtskille og energibunten Miss Unni Verseth.
Det fortelles flere historier i dette showet, som både kaller på såre følelser og nostalgi. I tillegg er det stappfullt av humor av godt KRB-merke.

Premieren i Kimen 31. januar er utsolgt, det samme er ekstraforestillinga som skal spilles dagen etter, mens det fortsatt er ledige billetter til andre ekstraforestilling som er kl 2100 lørdag 1. februar.

Foto: KRB

Annonse