Nea Radio

- Lei ut campingvogna di!

LEDIG CAMPINGVOGN? Ole Petter Sætnan er skyttercampansvarlig i LS2018 og er på utkikk etter flere som vil leie ut campingvogn eller bobil under stevnet i august. Her foran familiens campingvogn som allerede er utleid for den aktuelle uka. Foto: LS2018

Skyttercampansvarlig for Landsskytterstevnet 2018, Ole Petter Sætnan, har en bønn til campingvogneiere i distriktet. Lei ut vogna di under Landsskytterstevnet!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Vi har fått en del spørsmål fra skyttere og andre som ønsker å leie campingvogn her i Stjørdal. Mange kommer langveisfra og flere kan tenke seg å leie campingvogn. Her er det mulighet til å gjøre seg noen kroner, oppfordrer campingsjef Sætnan knappe halvåret før det smeller på standplass både på Frigården og i Leksdalen skytefelt i Elvran.

Det er mulig å leie ut vogn enten fra skyttercampene som er ved Lånke skole, ved Fjellhallen og ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal og på Årsøya i Selbu. Flere har allerede gjort avtale om å campere på annen privat grunn i distriktet også.

LS2018 har en grei oversikt over utleieboliger, hytter og leiligheter på hjemmesiden ls2018.no. Her er det også mulighet til å registrere sin campingvogn for utleie.

- Det er ikke noe krav til standard på campingvogn men den må være godkjent og «bobar». Et priseksempel som er gitt er for eksempel 10.000 kroner i leie for ei nyere vogn i uken det foregår Landsskytterstevne. Det er likevel utleier som bestemmer prisen, tilføyer Sætnan.

Landsskytterstevnet arrangeres i Stjørdal fra 1. til 11. august, og det er ventet at innbyggertallet i Stjørdal vil fordobles under stevnet. Svært mange skyttere og familier trenger et sted å bo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...