ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Også Malvik tar ut sjenkebegrensingene:

Legger seg på linje med nabokommunene

Letter: Malvik legger seg på linje med Stjørdal og Malvik når det gjelder å innføre moderate lettelser i koronarestriksjonene. På bildet, rådmann Carl-Jakob Midttun og kommuneoverlege Realf Ording Helgesen. Foto: Skjermdump

De siste ukene har Malvik kun hatt ett smittetilfelle. Nå letter også denne kommunen på restriksjonene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tilfellet med den smittede personen som kom fra Storbritania er nå analysert. Vedkommende var ikke bærer av den britiske mutasjonen av viruset. Dette, i tillegg til det har vært svært få smittede i Malvik de siste ukene gjør at også Malvik, i likhet med Stjørdal og Trondheim, letter på restriksjonene. Dette ble vedtatt under et ekstraordinært formannskapsmøte søndag kveld.

Opphever sjenkestopp

I likhet med nabokommunene, opphever også Malvik skjenkestopp kl 22.00. Dette krever imidlertid registrering av besøkende.

Forskriften om munnbind på offentlig sted videreføres inntil videre.

Ikke frossen

Det har fått mye oppmerksomhet i media at det var tvil om en ladning vaksiner var virksomme, etter at det kom fram at disse muligens hadde vært frosset. Dersom det var tilfelle, ville det måtte bli satt nye vaksiner på mottakerne.

Under møtet i formannskapet fikk kommuneoverlege Realf Ording Helgesen, en SMS fra Folkehelseinstituttet, der det ble informert om at vaksinene ikke hadde vært frosne og at effekten dermed var som den skulle.

Nøkkelord

ANNONSE