Nea Radio

Korona:

Legekontor og helsestasjon med restriksjoner

Legekontoret i Selbu innfører restriksjoner. Her allmennlege Ole Kjeldsen og koordinator og sykepleier Heidi Aas. Foto: Andreas Reitan

Selbu legekontor og Selbu helsestasjon innfører restriksjoner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2020 kl 15:40

Pressemelding fra Selbu kommune:

Selbu legekontor

Henvendelser knyttet til Korona-viruset forventes å øke i tiden fremover, og med virkning fra i dag har Selbu legekontor valgt å gjøre noen endringer i driften.
Legekontoret må prioritere personer med alvorlige og kroniske helseplager, og personer med mindre alvorlige helseplager vil kunne oppleve å ikke få tilbud om konsultasjoner på legekontoret.
De som allerede har satt seg opp på avtaler, vil også kunne oppleve å bli oppringt fra legekontoret med beskjed om at avtalene vil bli utsatt på ubestemt tid.
Det er heller ikke ønskelig at personer med luftveisinfeksjoner møter på legekontoret. Personer som er usikre på egen helsesituasjon bes derfor om å kontakte legekontoret for å få drøftet situasjonen på telefon, slik at man sammen kan vurdere både alvorlighetsgrad og aktuelle tiltak. Legekontoret vil prioritere økt tilgjengelighet på telefon i tiden fremover.

Selbu helsestasjon

Selbu helsestasjon avlyser alle gruppe-konsultasjoner fra i dag. Dette gjelder gruppe ved fire måneder og 18 måneder. Individuelle konsultasjoner gjennomføres som normalt. Men for å redusere koronasmitte, og beskytte de mest sårbare barn og unge, innføres noen restriksjoner. Det er ikke anledning til å ta med søsken eller andre familiemedlemmer til helsestasjonen, og vi ber om at personer med symptomer på forkjølelse ikke kommer hit. Dette gjelder selvsagt gravide, partnere, foreldre/foresatte og barn.

Åpen helsestasjon på fredager blir stengt inntil videre. Ved behov for å veie barnet, eller ved spørsmål, ta kontakt med helsestasjonen pr. telefon 73816822.

Jordmortjenesten opprettholder alle ordinære kontroller. Gravide som har spørsmål, kan ta kontakt med jordmor på telefon.
Fra fredag 13.03. er det mulig å ringe jordmor hver dag fra mandag til fredag, mellom kl. 08.00-16.00 på telefon 48867248. Jordmor vil ringe tilbake etter hvert som hun har anledning.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...