ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fikk ildsjelpris

Lars Erik ble gjort stas på for sitt arbeid i bueskyttermiljøet i Galåen

ÅRETS ILDSJEL: Lars Erik Amundsen Foto: Per Magne Moan

Nå går han for landslagsplass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Røros idrettsråd har tildelt årets ildsjelpris til Lars Erik Amundsen.

I idrettsrådets begrunnelse heter det at han har i stor grad har vært pådriver for den veksten bueskyttergruppa har opplevd de siste par årene, han er en god og tålmodig pedagog som ser alle og gir hjelp uavhengig av nivå.

Han er særlig flink med nybegynnere på tvers av alder, men er også dedikert på å hjelpe de som ønsker å satse på idretten. Selv trener han for å bli best, noe NM-resultatene hans viser. Han har utallige timer på nybegynnerkvelder, nybegynnerkurs, oppsett og rydding av løype før og etter vinter, rydding i bod, hjelpe med utstyr til andre medlemmer. Lars Erik reiser også på stevner mange ganger for å følge de som er førstereis for at de skal føle seg trygge, fra lokale og regionale, til blant annet til nordisk ungdomssamling. Lars Erik stiller opp!

Han har også tatt trenerutdanning og er snart utdannet til øverste nivå. Nå bruker han også sin kompetanse til å utdanne andre til trener slik at man får enda flere ressurser. Han har også sittet i styre og som leder i regionstyre, og blir nå også brukt som ressurs på mental trening i trenerutdanningen til bueskytterforbundet.

Man får råd og blir sett av Lars Erik!

Årets ildsjel på Røros var gjest i Nea Radios ettermidagssending onsdag. Han sier at bueskyting er en viktig ingrediens i familiens liv for tiden.

Hør innslaget her:

Nøkkelord

ANNONSE