Nea Radio

Fikk ildsjelpris

Lars Erik ble gjort stas på for sitt arbeid i bueskyttermiljøet i Galåen

ÅRETS ILDSJEL: Lars Erik Amundsen Foto: Per Magne Moan

Nå går han for landslagsplass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros idrettsråd har tildelt årets ildsjelpris til Lars Erik Amundsen.

I idrettsrådets begrunnelse heter det at han har i stor grad har vært pådriver for den veksten bueskyttergruppa har opplevd de siste par årene, han er en god og tålmodig pedagog som ser alle og gir hjelp uavhengig av nivå.

Han er særlig flink med nybegynnere på tvers av alder, men er også dedikert på å hjelpe de som ønsker å satse på idretten. Selv trener han for å bli best, noe NM-resultatene hans viser. Han har utallige timer på nybegynnerkvelder, nybegynnerkurs, oppsett og rydding av løype før og etter vinter, rydding i bod, hjelpe med utstyr til andre medlemmer. Lars Erik reiser også på stevner mange ganger for å følge de som er førstereis for at de skal føle seg trygge, fra lokale og regionale, til blant annet til nordisk ungdomssamling. Lars Erik stiller opp!

Han har også tatt trenerutdanning og er snart utdannet til øverste nivå. Nå bruker han også sin kompetanse til å utdanne andre til trener slik at man får enda flere ressurser. Han har også sittet i styre og som leder i regionstyre, og blir nå også brukt som ressurs på mental trening i trenerutdanningen til bueskytterforbundet.

Man får råd og blir sett av Lars Erik!

Årets ildsjel på Røros var gjest i Nea Radios ettermidagssending onsdag. Han sier at bueskyting er en viktig ingrediens i familiens liv for tiden.

Hør innslaget her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...