Nea Radio

Lanserer ny nettside for folkehelse på Røros

Foto: Røros Kommune

Lover hyppige oppdateringer på folkehelsefronten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Røros Kommune lanserer onsdag ei ny nettside for folkehelse på Røros. Dette er ei temaside som blir liggende under hovednettsida til Røros Kommune.

– Vi har hatt ei enkel side med info om folkehelse tidligere, men denne har vært statisk og noe som folk kanskje har besøkt en gang. Med økt satsing på folkehelse i kommunen, kreves også ei brukervennlig side som frister til gjentagende besøk. Det føler jeg vi nå har fått på plass, sier folkehelsekoordinator Frode Bukkvoll.

– Målet er å få til ei levende side som rørosingene tar seg en tur innom med jevne mellomrom for å oppdatere seg på folkehelsefronten.

Ukas folkehelsetips

Røros kommune skriver på sine nettsider at folkehelsen handler om livene vi lever og skapes i hele samfunnet. Derfor er det av interesse for et veldig bredt spekter av befolkninga. Hver uke vil det bli presentert et nytt folkehelsetips som viser bredden av tilbudet som finnes i kommunen vår. Det kan være seg frivillige organisasjoner, lokale lag og foreninger, private og kommunale tilbud.

Folkehelse i hele Rørossamfunnet

– Folkehelse er også en viktig brikke for den enkelte virksomhet i kommuneorganisasjonen. Det gjør at vi har et bredt grunnlag for å skape interessante nyheter som handler om temaet. Det vil derfor bli laget nyhetssaker om ting og tang som rører seg på folkehelsefronten. I tillegg vil vi få hjelp av 10.trinn ved Røros Skole til å lage en #emneknagg om folkehelse på Røros til Instagram. Ved å benytte denne #emneknaggen vil bildene vises inne på denne sida. Du trenger derfor ikke være på sosiale medier for å kunne se inspirerende folkehelsebilder fra kommunen vår, skriver Røros kommune på sin nettside.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...