Nea Radio

Lanserer CV-database for styrekandidater

VELG MED HJERTET: Selskapet ble etablert i 2018 og eies med 1/3 hver av Form til Fjells AS, Offo
AS og Rådhuset Vingelen AS.

Omdømmebyggings- og rekrutteringsfirmaet Velg med Hjertet lanserer nå en CV-database for styremedlemmer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Velg med hjertet ønsker med dette å samle informasjon om potensielle styremedlemmer i en felles CV-database. Dette for å hjelpe bedrifter med å finne riktig kompetanse til viktige verv.

Tiden for styrevervarbeid

Prosjektet skal bidra til at flere dyktige mennesker med ulik bakgrunn og fra ulike bransjer kan tilby sin kompetanse til det beste for andre selskaper, organisasjoner og nye forretningskonsepter. Tiden man nå er inne i er høyaktuell for valgkomité og styrevervarbeid, og dermed lanserer nå Velg med hjertet databasen hvor kandidater som er interessert og motivert til å bidra i styrer i regionen kan registrere seg.

Søkbar database

Selskaper som trenger ny kompetanse, vil kunne få tilgang til en søkbar CV-database for å finne kandidater med ønsket kompetanse og erfaring til å påta seg styreverv. 

Et styre skal sørge for at selskapets virksomhet til enhver tid er forsvarlig organisert. Dette innebærer blant annet at styret skal sørge for at administrasjonen har fastsatte tilfredsstillende rutiner, samt har ressurser og kompetanse til å forvalte selskapet i tråd med fastsatte mål og regulatoriske mål.

Krevende å finne styremedlemmer

Det er ofte krevende arbeid å finne kvalifiserte styremedlemmer og ofte blir jobben gjort i siste liten før generalforsamling. Mange styrer opplever i tillegg utfordringer knyttet til å rekruttere kvinner til styreverv.

Velg med hjertet ønsker å bidra til økt kunnskap og kompetanse omkring styrearbeid og i tillegg til CV-database vil de utarbeide veiledere knyttet til styrearbeidet og valgkomitéarbeid som publiseres på deres hjemmeside.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...