ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Bibliotekar Mari:

– Lån mange bøker i påska

IVRIGE LESERE: Fra venstre: Joar, Linnea, Aylin, Karoline, Kjerstine, Karianne og Martine er ofte innom biblioteket for å låne spennende bøker.
Bak står lærerne May Britt og Sunniva. Foto: Per Magne Moan

Holtålen Folkebibliotek er på flyttefor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I Ålentorget har det de siste ukene vært mye byggeaktivitet i lokalene som tidligere huset Jokerbutikken. Dette skal fra mai av være det nye folkebiblioteket i Holtålen.

Siden rådhuset ble flyttet til Helsetunet før jul, har bibliotekar Mari Aas stort sett vært alene i det gamle kommunehuset på Hovsletta. Men nå er det like før hun og 23.000 bøker flytter inn på ny adresse.

NYLOKALENE: Mari Aas i det som fra mai blir det nye folkebiblioteket i Holtålen. Foto: Per Magne Moan

Straks etter påske stenger biblioteket for flytting og planlagt nyåpning er 3. mai.

Derfor håper Mari at folk låner ekstra mange bøker til påske, både fordi biblioteket blir stengt en måned og for at det da blir færre bøker å flytte med seg.

GARDERER SEG: Kommunedirektør Marius Jermstad låner med seg noen bøker i tilfelle dårlig vær i påska. Foto: Per Magne Moan

Mari skryter av at innbyggerne i Holtålen generelt er flinke til å låne bøker og på ulike populæritetsmålinger har biblioteket alltid skåret mange poeng.

Hun følger prosessen med byggingen abv de nye lokalene nøye, og mener dette blir flotte lokaler for det fremtidige folkebiblioteket.

Hør intervju her:

Nøkkelord

ANNONSE