Nea Radio

Tredje seier på rad:

Selvmål sendte Blink opp på kvalikplass

Lobbet over keeper: Sander Erik Kartum (i midten) satte inn kampens første scoring med en nydelig lobb over Strømmens keeper. Foto: Henrik Einangshaug

Stjørdals-Blink spilte mandag kveld hjemme mot Strømmen på Sandskogan. Stjørdals-Blink tok for tredje kamp på rad alle tre poengene, og klatret til 5.plass på tabellen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.07.2020 kl 23:46

Mandag kveld var det klart for nok et oppgjør i OBOS-ligaen på M.U.S Stadion Sandskogan, når Strømmen tok turen til Stjørdal for å møte Stjørdals-Blink.
Hjemmelaget hadde tatt full pott på de to siste kampene, mens bortelaget ikke hadde tatt noen, og sto med kun en seier på de fire første serierundene (sto med 0 poeng grunnet poengtrekk).

Keepertabbe sikret 1-0

Hjemmelaget slet med å få pasningene til å sitte helt det første kvarteret, og mistet flere ganger ballen. Etter 17 minutter kom kampens første scoring. Strømmens keeper Simen Lillevik Kjellevold beveget seg ut på rundt 20 meter for å avverge en bakromspasning, Lillevik fikk derimot ikke headet ballen lenger enn til 30 meters hold. Der sto Sander Erik Kartum som plukket ballen ned, før han lobbet ballen nydelig over Lillevik, og det sto 1-0 til hjemmelaget.

- Ser at keeperen får en dårlig klarering der, og da var det bare å prøve å få den over, og heldigvis traff jeg greit og den gikk i mål, sa målscorer Kartum til Nea Radio.

Stjørdals-Blink kom seg bedre frem i banen etter å ha tatt ledelsen, og var flere ganger innenfor gjestenes 16-meter. Strømmen forsvarte seg godt, og hadde god kontroll på Blinkspillerne som gjentatte ganger måtte trekke seg bakover for å starte angrep på nytt.

Strømmen utlignet derimot i det 37 spilleminutt hvor Mats Andre Kaland avsluttet et nydelig Strømmen-angrep med å sette ballen iskald ned i det lengste hjørnet.
Flere mål ble det ikke de første 45', og lagene gikk i garderoben med 1-1.

Saken fortsetter under lydfila

Selvmål sendte alle poengene til Stjørdal

Det var etter sidebytte mer fart på begge lagene, og begge lagene kom til flere gode sjanser første kvarteret av andre omgangen.
Tobias Hestad kom like før timen spilt inn på banen som høyrekant for Marius Augdal, og skulle allerede etter kun sju minutter på banen bidra til at vertene på nytt tok ledelsen på Sandskogan. Hestad parkerte Renå Olsen, og fikk komme til innlegg på nærmeste stolpe. Der sto kampens mest rutinerte spiller med over 300 kamper i OBOS-ligaen og Eliteserien, Pål Steffen Andresen og satte ballen i eget mål forbi en utspilt Lillevik i Strømmen målet, og Blink tilbake i føringen på Sandskogan.

På overtid fikk strømmen corner på Blinks venstreside, og sendte samtlige spillere frem i banen for å forsøke å få med seg et poeng fra Stjørdal. En nydelig corner var nære ved å havne i mål, men det holdt akkurat ikke for gjestene fra Lillestrøm, og hjemmepublikumet kunne juble for tredje seier på rad.

Som trener Roar Vikvang forventet før kamp, ville Strømmen komme til å være et lavtliggende lag når de gjestet Sandskogan. Vikvang skulle gjerne sett at spillerne hadde utnyttet mulighetene bedre.

- Det ble en tøff fotballkamp, og ikke noen festforestilling heller, men vi møtte et lavtliggende Strømmen som kommer hit og satser på kontringer, og det er vanskelig å bryte ned. Utover i andreomgangen føler jeg vi har godt grep om det og får mange overgansmuligheter, men dem klarer vi ikke å utnytte, så det som gjør at det blir veldig spennende, sa trener Roar Vikvang om mandagens kamp.

Saken fortsetter under lydfila

Ikke overrasket over Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink ble før seriestart tippet på nedrykk av en rekke eksperter, og flere har naturligvis blitt overrasket over det Blink har levert til nå denne sesongen med seier over både Kongsvinger (5-2) og Lillestrøm (0-1).
Trener for Strømmen, Ole Martin Nesselquist, er derimot ikke så overrasket over at Stjørdals-Blink er såpass gode som de er.

- Skal skryte litt av Stjørdals-Blink, synes de er et veldig godt fotballag, og jeg er nok en få som kanskje ikke er overrasket over at de har vunnet tre matcher, synes de så bra ut i hele fjor, så skryt av de, sa Nesselquist etter at tredje tapet på rad var et faktum.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...