Nea Radio

Kvitter fra Knotten 2 i Olavshallen

Foto: Anette Fossmo

Latteren satt løst da den dyktige revytrioen satte opp «Kvitter fra Knotten 2» fredagskveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er noen år siden damene fra Knotten tok turen innom Olavshallen, men fredagskveld kunne publikum få et gledelig gjensyn med Kari og Ragna, da Rakel Sivertsen, Marit Hammer og Aina Kristiansen fyrte løs med forestillingen Kvitter fra Knotten 2. En forestilling de bør være mer enn fornøyd med, da latteren og engasjementet fra publikum ble både høyere og mer tilstede for hvert nummer som ble vist på scenen.

Saken fortsetter under lydklippet

Å skape en humorforestilling som faller i smak hos de fleste er ingen enkel oppgave og det er vanskelig å skape noe som treffer alle. Selv med godt talent innen både musikk, sang og skuespill er man aldri sikret den responsen man ønsker hos publikum, likevel treffer revytrioen bak Kvitter fra Knotten innertier med sin nye forestilling. Hemmeligheten ligger nok et sted mellom en kombinasjon av å ta ting på kornet og presentere et knippe med karakterer vi alle føler vi har truffet ved en anledning eller flere.

Dynamisk trio

De fleste av innslagene sanker høylytt latter fra publikum og Sivertsens joviale og litt tøysete rolle står i god kontrast til Kristiansens harde og frekke karakter, en kontrast som fungerer som en rød tråd igjennom hele forestillingen. Alt fremført til musikk fra Hammer, som byr på flere instrumenter i løpet av showet. Det er en dynamikk blant disse tre damene som fungerer ypperlig og sammen skaper de en opplevelse som er verdt å få med seg.

Lykkerus

Det er en fornøyd og lettet gjeng som sitter backstage å gleder seg til og feire suksessen. Etter lang tid med forberedelse og nerver er det godt å kjenne på en positiv respons fra publikum etter endt forestilling.

- Nå er vi kjempeglad og nesten i lykkerus! Vi er så fornøyd med den responsen vi har fått, så nå er vi veldig, veldig glad, smiler Marit Hammer.

- Nå gleder vi oss bare til å gå backstage for å feire og juble litt, legger hun til.

Hun får støtte av sine partnerne, Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen som er veldig enig.

- Nå er skuldrene plutselig helt lave igjen, så nå er det godt å være til, avslutter Sivertsen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...