Nea Radio

Kvinne funnet drept i egen leilighet

Kvinnen i 70-årene som ble funnet drept i sin leilighet i Drammen, hadde bostedsadresse i Stjørdal i flere år. Politiet etterforsker saken, men vil ikke gå ut med for mye informasjon av hensyn til pårørende. Foto: Per Magne Moan

Kvinnen som for det meste av sitt voksne liv har bodd i Stjørdal, ble torsdag funnet død i egen leilighet i Drammen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2020 kl 19:36

Det var Drammens Tidende som først omtalte saken.

Kvinnen har i følge Stjørdals-Nytt hatt bostedsadresse i Stjørdal i flere tiår av sitt voksne liv.

Det var klokken 10.21 torsdag at politiet i Drammen fikk inn en melding om at en kvinne var funnet død i egen leilighet Landfalløya i Drammen.

Politiet har først betegnet dødsfallet som mistenkelig.

Det var litt over klokken 15.00 torsdag, at politiet kunne melde om at kvinnen ble drept.

– På bakgrunn av vitneopplysninger har politiet pågrepet en person i forbindelse med drapet, forteller politistasjonssjef i Drammen Øyvind Aas til Drammens Tidende.

Kvinne siktet for drapet

Det er en kvinne i 30-årene som er siktet for drapet. Den siktede skal ifølge Drammens Tidende være en kjenning av politiet fra tidligere. Den siktede skal ha vært stedet, natt til torsdag. Politiet kommer til å bruke tiden framover til å spørre ut den siktede om hva som har skjedd.

Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hvordan kvinnen ble drept av hensyn til den videre etterforskning og avhør av mulige vitner ønsker, opplyser de i en pressemelding.

– Vi vil nå etterforske dødsfallet for å forsøke å finne ut hva som har skjedd. I tillegg til taktisk etterforskning på stedet får vi også bistand fra Kripos til den tekniske etterforskningen, forteller Aas til avisen.

Politiet kjenner identiteten til den avdøde kvinnen. Ifølge Vidar Gulbrandsen som er innsatsleder i politiet, så er de pårørende varslet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...