Nea Radio

Kvinne funnet død i Homla

Funnet død: En kvinne er funnet død etter at store styrker ble satt inn i søk da en kvinne ble meldt savnet i går kveld. Foto: MORTEN ANDERSE/NRK

En kvinne som passer til beskrivelsen av kvinnen som ble meldt savnet i Hommelvik er funnet død i elva Homla. De pårørende er varslet. Foreløpig tyder ingenting på at det har skjedd noe kriminelt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2018 kl 13:51

En kvinne er funnet død ved Krana Bru i elva Homla i Hommelvik, som et resultat av søket som ble satt igang etter at en kvinne ble meldt savnet i går kveld.

– Kvinnens endelige identitet er ikke bekreftet, men de pårørende er varslet om funnet, sier etterforskningsleder Annar Sparby til Nea Radio.

– Foreløpig tyder ingenting på at noe kriminelt har inntruffet. Kvinnen passer til beskrivelsen av den savnede, sier Sparby.

Meldt savnet

Det var klokka 23.00 i går kveld at politiet først meldte om at kvinnen var savnet. Kvinnen hadde forsvunnet da det ble antatt at hun var på vei hjem i 19.30 tiden. Politi, brannvesen, Røde Kors og frivillige igangsatte søk. I tillegg ble det satt inn SeaKing-helikopter og brannbåt. I morgentimene gikk politiet ut med bilde av den savnede kvinnen og oppfordret publikum til å komme med tips. Den savnede kvinnen hadde bopel på Nedre Grønberg i Hommelvik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...