Nea Radio

Kvalifiserte seg til nasjonal serie

BRING-SERIEN: Selbu G16 er ett av laga som nå har kvalifisert seg for spill i den nasjonale Bring-serien. Stor stemning i garderoben! Foto: Gretha Røset

Totalt 13 guttelag og 14 jentelag fra Norges Håndballforbunds (NHF) region nord kvalifiserte seg til nasjonal håndballserie.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Nasjonal serie neste! skriver NHF fornøyd på sine hjemmesider.

Kvalifiseringene til Bring- og Lerøyseriene er nemlig ferdigspilt, og regionen konstaterer fornøyd at 13 guttelag og 14 jentelag nå har kvalifisert seg for spill i nasjonal serie.

Kvalifiseringen til Bringserien har blitt gjennomført med to kvalifiseringsrunder. Første kvalifiseringsrunde resulterte i at 5 av våre jentelag og 4 av våre guttelag ble klare for spill i Bringserien. De siste Bringplassene må kjempes for mellom treerne fra første kvalifisering. Lagene ble delt i nye puljer, og de to beste lagene fra hver pulje i ekstrakvalifiseringen fikk de siste plassene.

Følgende lag fra regionen er representert i Bringserien J/G 16.

Gutter (8 lag):

Kolstad
Kristiansund
Selbu
Steinkjer
Alta
Bodø
Charlottenlund
Melhus

Jenter (11 lag):

Orkanger
Molde
Molde HK Elite
Sjetne
Svolvær
Sørreisa
Bodø
Charlottenlund
Klæbu
Strindheim
Spjelkavik

Bringserien Jenter 16 vil arrangeres med 60 deltakende lag som fordeles i 4 avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fem runder og de tre best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.

Bringserien Gutter 16 vil arrangeres med 36 deltakende lag som fordeles i 3 avdelinger med 12 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fire runder og de fire best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.

(Kilde NHF)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...