Annonse
Nea Radio

Veteranenes storhelg

VANT: Sebastian Aas vant en skinnende (som ny) Tempo Corvette. Her sammen med blårøyksjef Rune Brekke. Foto: Andreas Reitan

Blårøyk var tema for den femte utgaven av Midt-Norsk Veterantreff på Årsøya i Selbu i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

I helga arrangerte Selbu Veteranklubb “Midt-Norsk Veterantreff” i Selbu. Årets tema var “blårøyk”, og det var både blå og svart røyk rundt om på Årsøya i hele helga.

Veteraner kom det, fra fjern og nær.
Emilie Langolf er slett ingen veteran, men ble utstyrt med en av pappas mange mopeder og bestemte seg derfor for å komme fra Oslo til veterantreff på Årsøya:

Veteranenes storhelg
Hør intervju med Emilie Langolf

Pappa’n til Emilie, og mange flere, vi tror det er rundt 55 stykker nå, er medlemmer av Blårøykcruiser-gjengen fra Stjørdal.
Helgas ultimate høydepunkt var trekninga av Blårøykgjengens eget lotteri, der førstepremien var en Tempo Corvette, nyoppussa og så fin at det så ut som om den kom rett fra butikken!
Det ble solgt 1500 lodd, tidlig søndag var det allerede utsolgt, men Sebastian Aas hadde iallefall sikret seg to lodd. 15-åringen vant mopeden til stor jubel på Årsøya, han fikk ett års gratis medlemsskap i blårøyk cruisers, T-skjorte og caps og kommer garantert tilbake på neste treff om to år.
Idéen til lotteriet var det blårøyk-sjefen Rune Brekke som hadde. Entusiasten forteller om et usedvanlig godt miljø, der gjengen treffes hver tirsdag kveld:

Veteranenes storhelg
Hør intervju med Rune Brekke

Per Kato Evjen og fru Randi fra Malvik var på treffet begge dagene. Både Per Kato, Randi og DKW’n fra 1956 må absolutt godkjennes som veteraner, skinnende flotte alle tre:

Veteranenes storhelg
Hør intervju med Per Kato Evjen og Randi Evjen

Selbu Veteranklubb sørget for nok et strålende arrangement og lover nytt veterantreff på Årsøya i 2021.

GRÅTASS på tur med små og store. Ole Johan Vold og gammeltraktoren hadde ei travel, men hyggelig helg. Foto: Andreas Reitan

Annonse