Nea Radio

The Flying Seagull Project:

Et teater utenom det vanlige

Lek og alvor: The Flying Seagull Project leker seg på scenen, og både rører og underholder publikum. Foto: Runar Kjøsen

The Flying Seagull Project stiller med flotte kostymer, leker seg på scenen og forteller rørende historier.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er en magisk stemning som oppstår, når The Flying Seagull Project kommer ut i gangen hvor publikum venter på å komme inn i salen.

De fem aktørene har med seg instrumenter, og finner på ablegøyer med de fremmøtte.

Etter å ha kommet inn i salen blir alle publikummere tatt med opp på scenen, hvor publikum blir en stor del av det som utarter seg de første ti minuttene.

Sterke historier

Når publikum etterhvert har funnet sine seter i salen, etter beskjed fra klovnene får de høre sterke historier fra aktørene om hvorfor de er her i dag. Og hvorfor akkurat denne gjengen er samlet på scenen. Litt om den første samlingsuken denne gjengen hadde, og om deres arbeid for å få barn i flyktningeleirer og barnehjem til å le.

Historien om familien de møtte i en leir i Hellas, gjorde sterkt inntrykk.

Familien hadde gått til Hellas, og skulle dagen etter møtet med klovnene gå til Tyskland.

Bendik fikk melding på Facebook etter tre år. Familien hadde kommet seg trygt frem. Men sjelden får de vite hva som skjer med menneskene de har møtt på sin vei.

Gjennom forestillingen fortelles historien om deres reise gjennom verden for å spre glede hos barn, og publikum blir inkludert i forestillingen på scenen, flere ganger.

Hør intervju med Bendik Nordgaard i avspilleren under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...